Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care sunt predispuse să ajungă într-o relație toxică

O relație toxică nu are la fundamentul ei dragostea, toleranța și respectul, ci se bazează pe control, frică și paranoia.

Femeie nefericită în relație toxică
Top 3 zodii care sunt predispuse să ajungă într-o relație toxică - pixabay.com

O relație toxică nu are la fundamentul ei dragoste, încredere și respect, ci se bazează pe control, frică și nesiguranță.

De multe ori aceste relații sunt atât de complexe, încât ambii parteneri ar vrea să scape, dar nu găsesc forța necesară, ajungând să trăiască ani întregi un adevărat coșmar. Iată cele trei zodii care sunt predispuse să ajungă într-o relație toxică:

Pești

Peștii cred din tot sufletul în dragoste adevărată și, pentru ei, nu contează cât de rea este o relație - cu puțin efort va putea fi salvată. Această zodie va lupta cu înverșunare pentru a fi fericită, pe măsură ce relația progresează, chiar dacă rezultatele se lasă așteptate. Nu de puține ori Peștii ajung să stea ani întregi într-o relație toxică, cu un partener care nu îi iubește și nu îi respectă, dintr-o frică enormă de necunoscut.

Rac

Siguranța, confortul și căminul sunt fundamentale pentru Raci, iar dacă o despărțire ar putea amenința aceste lucruri atunci vor prefera să rămână într-o relație, chiar dacă sunt nefericiți. Își vor sacrifica, pe rând, libertatea și liniștea interioară, dar nu vor pleca. În cele din urmă vor ajunge într-un cuplu care supraviețuiește din obișnuință și slăbiciuni comune - în care nu mai există iubire, încredere în viitor și bucurie.

Taur

Taurii nu vor renunța niciodată la o relație în care au investit timp și sentimente, însă nu dintr-un ideal măreț, ci pentru că au un orgoliu imens. Ar prefera să-și determine partenerul să plece, pentru a putea da vina pe el, însă acest lucru nu se întâmplă prea des. Așa că vor ajunge să trăiescă într-o relație de tipul "care pe care", de parcă ar trăi cu un inamic. Unul lângă altul, dar niciodată împreună. Și niciodată fericiți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care sunt predispuse să ajungă într-o relație toxică