Antena Meniu Search
x

A fost declarată cea mai sexy bunică din lume. Are mii de fani pe reţelele de socializare. Nu o să-ţi vină să crezi ce vărsta are! (GALERIE FOTO incendiară)

Yazemeenah Rossi, un top model francez în vârstă de 60 de ani, fascinează mii de internauți cu fizicul său încă tânăr.

Yazemeenah Rossi, un top model francez în vârstă de 60 de ani, fascinează mii de internauți cu fizicul său încă tânăr.

Rossi este mamă a doi copii și are doi nepoți. Ea a fost considerată de mii de internauți cea mai sexy bunică din lume.

Yazemeenah s-a născut în Corsica și lucrează de peste zece ani pe podiumuri cu mare succes. Ea asigură că secretul menținerii tinereții sale este o dietă echilibrată, câteva minute de meditație zilnic, exercițiile fizice și dușurile reci.

Cea mai sexy bunică din lume spune că nu s-a supus niciodată operațiilor estetice și că impresionanta sa podoabă capilară căruntă este naturală și că nu și-a vopsit niciodată părul, deși a primit numeroase oferte pentru a-și schimba culoarea.

“Îmi exfoliez pielea o dată pe săptămână cu un produs preparat din ulei de măsline și zahăr, mănânc un avocado pe zi și urmez o dietă bogată în pește și carne. Nu fac exerciții fizice excesive și încerc să evit pe cât posibil medicamentele", a recunoscut ea într-un interviu.

Yazemeenah Rossi s-a mutat în anii 90 la New York, dar în prezent locuiește în Malibu. De atunci a devenit imaginea mai multor mărci de renume internațional.

Ea a participat la numeroase campanii ale unor firme precum Hermés și Yves Saint Laurent. Cea mai recentă colaborare fost lansarea promoțională a unor articole de lenjerie de corp și costume de baie pentru lanțul de magazine Bloomingdale's și Barneys.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » A fost declarată cea mai sexy bunică din lume. Are mii de fani pe reţelele de socializare. Nu o să-ţi vină să crezi ce vărsta are! (GALERIE FOTO incendiară)