Antena Meniu Search
x

Bărbat doborât pe trecerea de pietoni de un câine care alerga pe carosabil - VIDEO

Un accident neobișnuit a avut loc în Brazilia. Un câine a lovit un tânăr pe trecerea de pietoni și l-a pus la pământ. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere și au strârnit un val de comentariii amuzante pe internet.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 09.06.2021, 21:31

Bărbat doborât pe trecerea de pietoni de un câine care alerga pe carosabil - VIDEO
Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere și au devenit virale - Facebook Atenție Poliția Botoșani
  • Imaginile au devenit virale și o sursă continuă de glume: „Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”

Imaginile cu accidentul au fost postate pe pagina de Facebook Atenție Poliția Botoșani, unde se poate vedea cum câinele aleargă în viteză pe stradă și se lovește de un tânăr care voia să traverseze pe trecerea de pietoni.

Câinele își vede de drum, în timp ce bărbatul se resimte după trânta pe care a luat-o, acuzând dureri la spate și la cap. În filmare se vede cum imediat ce pune piciorul pe carosabil, tânărul este izbit de un câine care alerga după o mașină. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Glume pe seama accidentului provocat de un câine, la Botoșani

Imaginile au devenit virale, fiind vizionate de aproape 200.000 de oameni, până la această oră. Aceștia s-au întrecut și în glume pe seama accidentului

În cursul zilei de 8 iunie a.c, în jurul orei 16:43, pe strada Independenței din municipiul Botoșani s-a produs un accident, unde un pieton a fost vătămat după ce un câine l-a lovit. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat ca patrupedul a părăsit locului accidentului, dar dupa vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, colegii mei l-au identificat. Aceștia au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.", este unul dintre comentarii, atribuit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Botoșani.

„Culpa comuna.Pietonul era pe langa trecere si nu s-a asigurat,iar cainele nu a redus viteza in apropierea trecerii de pietoni”, scrie un alt utilizator.

Anunț de ultimă oră, câinele a fost găsit în alt oraș, încercând sa schimbe laba dreapta fără autorizație”, mai scrie cineva, în timp ce alt internaut întreabă ”Câți cai putere avea câinele?”.

ERATĂ: Imaginile sunt din Brazilia, și nu din Botoșani, așa cum apărea în articolul inițial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Bărbat doborât pe trecerea de pietoni de un câine care alerga pe carosabil - VIDEO