Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre blonda care a perturbat finala UCL: "Mă retrag din activitate"

FC Liverpool a câştigat finala UEFA Champions League, după 2-0 cu Tottenham Hotspur, însă disputa a rămas în amintirea microbiştilor graţie momentului în care jocul a fost perturbat de apariţia pe teren a unei blonde atrăgătoare.

de Redactia Observator

la 09.06.2019, 08:20

Site-ul promovat de Kinsey a făcut peste 5 milioane de dolari profit
Kinsey Wolanski a fost principala atracţie a finalei UEFA Champions League - Instagram

FC Liverpool a câştigat finala UEFA Champions League, după 2-0 cu Tottenham Hotspur, însă disputa a rămas în amintirea microbiştilor graţie momentului în care jocul a fost perturbat de apariţia pe teren a unei blonde atrăgătoare.

Kinsey Wolanski, un model de 22 de ani, din Los Angeles, a pătruns pe teren în prima repriză, într-un costum de baie provocator, şi a fost prinsă cu greu de stewarzi.

Site-ul promovat de Kinsey a făcut peste 5 milioane de dolari profit după finala UEFA Champions League

Şi-a petrecut noaptea la închisoare dar, în cele din urmă, a scăpat cu o amendă şi cu muncă depusă în folosul comunităţii.

La aproximativ o săptămână de la marele eveniment, Kinsey a făcut o serie de declaraţii extrem de interesant.

Printre altele, blondina a precizat că "în momentul în care am ajuns la închisoare, în timpul meciului, aveam 300.000 de urmăritori pe Instagram. A doua zi, când am fost eliberată, depăşisem două milioane de urmăritori. Nu ai cum să cumperi atâta reclamă".

Kinsey a pătruns pe teren promovând site-ul pentru adulţi deţinut de iubitul ei. După finala UEFA Champions League, site-ul a înregistrat peste 32 de milioane de noi utilizatori, mişcare care le-a adus celor doi un profit estimat la peste cinci milioane de dolari.

Suma uriaşă o face pe Kinsey să spună că "aceşti bani îmi permit să cred că, în momentul în care voi împlini 30 de ani, îmi voi permite să mă retrag din activitate şi să mă bucur în linişte de restul vieţii mele".

Din fericire, însă, Kinsey nu are încă tragerea de inimă să se dea de o parte şi anunţă că se va mai dezbrăca şi cu alte ocazii, cel mai probabil pentru a perturba alte evenimente importante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Noi detalii despre blonda care a perturbat finala UCL: "Mă retrag din activitate"