Antena Meniu Search
x

Cățelul "unicorn", cu o coadă în frunte, a devenit vedetă pe internet: "L-au asamblat greșit!"

Un cățel cu o coadă în frunte, găsit abandonat cu o rană la picior, în statul american Missouri, a devenit o mică vedetă pe internet. "L-au asamblat greșit!", au glumit internauții, după ce povestea patrupedului s-a propagat pe Facebook.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.11.2019, 21:39

Cățel cu coadă în frunte
Cățelul "unicorn" a îndoioșat mii de oameni pe Facebook - Mac the Pitbull via Facebook

Un cățel cu o coadă în frunte, găsit abandonat cu o rană la picior, în statul american Missouri, a devenit o mică vedetă pe internet. "L-au asamblat greșit", au glumit cei care l-au găsit, după ce povestea patrupedului s-a propagat pe Facebook.

Narwhal the Little Magical Furry Unicorn, în traducere aproximativă "Narvalul - Micul Unicorn Blănos" (n.r. narvalul e o specie de delfin cu un dinte lung și ascuțit), a fost salvat de pe stradă, alături de un alt cățel, de către angajații unui adăpost pentru animale.

Desigur, cum cățeii cu o coadă în frunte sunt ceva mai rari spre imposibil de găsit, Narwhal a fost fotografiat, iar imaginile au înduioșat mii de oameni pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu dă din coada de pe frunte atunci când e bucuros

Din păcate, au aflat fanii patrupedului, acesta nu dă din coada specială atunci când este bucuros. 

După analize atente, reprezentanții adăpostului au decretat: "Coada extra nu e conectată la nimic și nu are nicio funcționalitate în afară de a-l face cel mai cool cățel".

"Un follower a spus că a fost asamblat greșit. Întotdeauna urmați intrucțiunile, oameni buni!", au mai scris cei care au acum grijă de Micul Unicorn Blănos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cățelul "unicorn", cu o coadă în frunte, a devenit vedetă pe internet: "L-au asamblat greșit!"