Antena Meniu Search
x

Video Cum a ajuns Nadir, un vlogger bengalez, să se îndrăgostească de Bucureşti. Tânărul e la a treia vizită: "Unul dintre cele mai cool oraşe din lume"

O călătorie scurtă prin București l-a făcut pe Nadir, un bengalez călător, să se îndrăgostească de capitala noastră. Istoria, arhitectura, dar şi energia și veselia oamenilor l-au impresionat, iar asta se poate vedea și în vloggurile și filmulețele sale de pe TikTok. A încercat aproape toate mâncărurile tradiționale și a plecat să descopere istoria țării noaste, la pas. 

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 14:35

Nadir este pasionat de călătorii. A început ca vlogger pe youtube, cu 7 ani în urmă, iar acum are peste 400.000 de abonați şi peste 3 milioane de vizualizări. Este într-o continuă ascensiune și pe TikTok, acolo unde postează videoclipuri scurte din jurul lumii. A ajuns la Bucureşti şi a declarat oraşul unul dintre cele mai cool din lume.

Nadir Nibras, vlogger: Este un oraș destul de mare în care ai tot ce îți trebuie într-un singur loc. L-am vizitați deja de 3 ori și probabil nu va fi ultima dată. Românii sunt unul dintre motivele pentru care îmi place acest oraș și petrec atât de mult timp aici.

Istoria, arhitectura şi povestile din perioada comunistă l-au lăsat pe Nadir fără cuvinte

Nadir Nibras, vlogger: Este puțin nebunbesc, lucrurile care s-au întâmplat în 45 de ani și cât de mult un lider poate să schimbe cursul istoriei unei țări.

Pe acelaşi subiect

Cristina Tanasă, reporter Observator: Ce l-a mai surprins plăcut, ei bine, este călătoria cu tramvaiul.

Nadir Nibras, vlogger: Arăta destul de bătrân, deși nu e chiar așa, dar e foarte interesant. Traficul în bucurești nu e prea ok, mulțumesc lui Dumnezeu că există transport public.

Şi totuşi bucureştenii ar putea avea altă părere.

Nadir nu a ratat niciun fel de mâncare tradiţional

Cristina Tanasă, reporter Observator: Nu a trecut o zi fără să guste măcar dintr-un preparat tradițional. Tocăniță, sarmalele și savoarea mâncărurilor românești face din țara noastră o adevărată experiență culinară. Cu toate acestea, avem și variante mai puțin originale, adaptate, șaorma cu de toate.

Tradiția, arhitectură și distracția sunt renumite peste hotare. Mulți străini vin în vizită, și aleg să facă din România, o a doua casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Cum a ajuns Nadir, un vlogger bengalez, să se îndrăgostească de Bucureşti. Tânărul e la a treia vizită: "Unul dintre cele mai cool oraşe din lume"