Antena Meniu Search
x

Video Dilemă pe internet, după aterizarea forţată a elicopterului Black Hawk în Bucureşti: "Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul sau autoturismul?"

N-a fost tragedie, aşa că a devenit o comedie. Aterizarea forțată a elicopterului american a ridicat la rang de artă umorul românilor - obișnuiți oricum să facă haz de necaz. Pe internet, au "zburat" glume din toate părțile. Noi vi le arătăm pe cele mai inspirate.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 16.07.2021, 17:59

Vezi și
  • Aterizarea forţată a elicopterului Black Hawk în Bucureşti, motiv de glume pe internet.

"Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul sau autoturismul?", se întreabă ironic reprezentanţii Ambasadei Suediei din București, după incidentul aviatic. 

Însă cum ar fi ca asta să fie chiar o întrebare la examenul teoretic pentru permis? Ei bine, un român inventiv s-a gândit și la o ilustrație. Să nu ne mire dacă o să apară în chestionarele DRPCIV.

Cele două evenimente ale zilei, aterizarea forţată a elicopterului şi eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, au chiar o legătură între ele. Pe net, desigur. 

Călătoria cu elicopterul, singura variantă de transport decent în Bucureşti

Care e însă motivul pentru care elicopterul Black Hawk a aterizat brusc în București? Un internaut are mai multe ipoteze: vin americanii, pană de elicopter, a fost oprit de RAR pentru folii, noxe și direcție sau... pauză de masă.

Astăzi e și ziua transportului alternativ cu... elicopterul. O călătorie costă... 4865 de lei.

Pentru că, spun alţii, asta ar fi singura variantă de transport decent în "București".

Elicopterul ar putea fi o soluție și pentru îngrijirea gardului viu, cred alţi români pe Facebook. Când a surprins aeronava, un șofer s-a gândit că ăsta-i noul aparat de tuns iarba din dotarea ADP-urilor.

Dincolo de glume există deja un film care descrie perfect ce s-a întâmplat astăzi: Black Hawk Down. În traducere, "Elicopter la pământ!".

Din fericire, în urma incidentului de la noi, supraviețuitori suntem cu toții. Căci și când suntem la un pas de tragedie, noi, românii, știm cel mai bine cum să ne revenim. Cu... umor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Dilemă pe internet, după aterizarea forţată a elicopterului Black Hawk în Bucureşti: "Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul sau autoturismul?"