Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gigi Hadid și Kendall Jenner, moment viral la Vogue World. Cum au defilat cele două supermodele

Moda franceză şi-a arătat muşchii la Vogue World, evenimentul fabulos care a marcat 100 de ani de bun gust. Cântăreți, dansatori, supermodele și vedete din lumea sportului s-au reunit, aseară, la Paris, în Place Vendome, devenită un uriaş podium. Defilarea spectaculoasă a marcat, de asemenea, startul Săptămânii Modei Haute Couture. 

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 21:50

150 de modele, peste 180 de sportivi, 70 de dansatori şi numeroase celebrităţi. A fost o seară magică pentru moda franceză care împlineşte un secol. Pentru că evenimentul are loc cu o lună înainte de Jocurile Olimpice, sportul a fost vedetă şi pe podium. 

Un secol de modă franceză

Fiecărui deceniu i-a fost atribuit un sport reprezentativ. Anii '20 au fost dedicaţi ciclismului, iar anii '70 - gimnasticii. Cântăreaţa Sabrina Carpenter i-a adus un omagiu actriţei Brigitte Bardot prin look-ul ales, o ţinută de plajă ce trimite cu gândul la sporturile acvatice. 

Vezi și

Surorile Serena și Venus Williams au condus grupurile de tenismene care au defilat prin Place Vendôme. Au transmis şi un mesaj ecologist: rochia lui Venus a fost croită din genţi de tenis.

Pe acelaşi subiect

Un moment devenit viral a fost şi cel în care Gigi Hadid și Kendall Jenner au defilat călare. Costumele inspirate de moda victoriană au fost perfect asortate cu împletiturile spectaculoase care i-au împodobit pe Napo și Django, cei doi cai superbi. 

Katy Perry a adus - la rândul ei - un omagiu anilor '80 şi artelor marţiale, iar Rapperul Bad Bunny a fost cel care a intreţinut atmosfera. Un moment special a fost dedicat celebrei Coco Chanel, creatoarea care a revoluţionat cu stilul ei întreaga industrie a modei.   

Spectacolul de pe podium a fost dublat de cel din public. Printre cei 500 de invitaţi la Vogue World s-au numărat Jared Leto, Eva Longoria, Anna Wintour şi Maluma. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Inedit » Gigi Hadid și Kendall Jenner, moment viral la Vogue World. Cum au defilat cele două supermodele