Antena Meniu Search
x

Video Idei de cadouri unicat pentru Crăciun: Bijuterii făcute din circuite electrice, cercei în globuri sau perne de meditaţii

A rămas mai puţin de o săptămână până la Crăciun şi doar întârziaţii nu au cumpărat încă un cadou. Cu toţii vor să fie special şi unic, dacă se poate, iar soluţia o au designerii. De la bijuterii făcute din circuite electrice, cercei în globuri sau perne de meditaţii, toate sunt printre cadourile inedite care vă ajută să impresionaţi atunci când le aşezaţi sub brad. 

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 07:57

Vezi și

Nu e un cip sau un stick de memorie defect. E un colier care poate fi oferit de Crăciun unei iubitoare de IT şi nu numai, pentru că acum, circuitele electrice ale aparatelor nefolosite se pot transforma în bijuterii.

Andy Aelenei: Colectăm de la oameni care ne trimit pur şi simplu circuitele prin curier. Şi noi putem, de exemplu, să facem un produs din vechiul tău calculator, să-l porţi în continuare. 

Iar dacă cel căruia îi oferi cadoul e o persoană mai spirituală, dar iubitoare de natură, o pernă de meditaţie poate fi cadoul perfect.

"Sunt umplute fie cu cereale, fie hrişcă, fie cu fir textil. E o practică care te centrează, te aduce în timpul prezent, te ajută să fii mai liniştit în viaţa de zi cu zi."

Pe acelaşi subiect

Designerii nu inventează cadouri doar pentru doamne. Nu i-au uitat nici pe domni. 

"Acesta e un portofel pentru eveniment. Îţi încape cardul aici, cardurile se pot pune aici. Se pot pune şase, nouă carduri înăuntru şi în spate se pot pune bani." 

Lumânări oferite în dar în funcţie de personalitate

Nici lumânările parfumate nu mai sunt ce au fost.

"Fiecare reprezintă o anumită tipologie de personalitate, având un unisex, având un parfum care e ales foarte mult de zona feminină. Acesta e unul care exprimă foarte mult pentru cei care sunt aventurieri şi acesta e o zonă mai delicată de vanilie."

Gabriel Vârs: Efectiv noi construim lumânările, le turnăm pe straturi, încât toată partea de parfum se distribuie uniform de sus până jos în momnetul arderii, să ai o experinţă olfactivă cu cât mai multe sesiuni posibile. 

Un studiu arată că 83% dintre români vor cumpăra cadouri de Crăciun doar pentru membrii familiei, în timp ce o treime vor lua şi pentru prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Idei de cadouri unicat pentru Crăciun: Bijuterii făcute din circuite electrice, cercei în globuri sau perne de meditaţii