Antena Meniu Search
x

Video Pasionaţii de off-road au jucat rolul lui Moş Crăciun şi au dus daruri la familiile izolate din Munţii Buzăului: "Doamne, ce de sacoşe!"

Un grup de pasionaţi de off-road au jucat rolul lui Moş Crăciun pentru sute de familii care trăiesc rupte de civilizaţie, în Munţii Buzăului. O caravană compusă din 30 de maşini 4x4 a strabătut zeci de kilometri de trasee montane pentru a le duce alimente şi cadouri. Misiunea specială s-a întins pe durata a două zile, iar - în total - 15 tone de alimente şi lucruri de strictă necesitate au ajuns la oamenii nevoiaşi. 

de Adrian Bonciu

la 18.12.2022, 08:29

Vezi și

Cu multă emoţie în suflete, pasionaţii de off-road au mers ore-n şir pe drumuri de munte, pentru a ajunge la toate familiile izolate din Munţii Buzăului înainte de Crăciun. Cadourile simple, dar atât de folositoare, au fost aşteptate cu lacrimi în ochi de oamenii necăjiţi, izolaţi de lume: "Uite ce ţi-am adus de Crăciun! Am încercat să-ţi aducem tot ce avem şi noi acasă. Noi vă mulţumim!"

Organizator: Sunt prietenii noştri, ne bucurăm

Este deja al zecelea an în care membrii clubului de off-road joacă rolul spiriduşilor lui Moş Crăciun.

Răzvan Cirap, organizator: Mergem la bătrâni singuri, în sate izolate, care efectiv ne văd doar pe noi de Paşte şi de Crăciun. Sunt prietenii noştri, ne bucurăm, nu am mai fost de doi ani, de când cu pandemia, chiar sunt foarte emoţionat. 

Pe acelaşi subiect

Bătrână: Foarte greu! Nicio viaţă nu e mai grea. Şi boala e grea, dar singurătatea e foarte grea. Şi bătrâneţile, că am sosit la anii ăştia grei. 

Bătrână: Doamne, Maica Domnului, ce de sacoşe.

Reporter: Aţi primit vreodată aşa multe?

Bătrână: Nu, niciodată. 

Peste 30 de autoturisme de teren, dar şi aproape o sută de voluntari au participat la acţiunea umanitară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pasionaţii de off-road au jucat rolul lui Moş Crăciun şi au dus daruri la familiile izolate din Munţii Buzăului: "Doamne, ce de sacoşe!"