Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun a venit cu placa de surf la Galaţi. Spiriduşii săi au vâslit din caiace pentru a oferi cadouri copiiilor din oraş

Chiar dacă nu ninge, Moş Crăciun tot ajunge. Doar că, vine cu placa de surf şi lasă renii de la sanie să se odihnească. Reporterul Observator Adrian Obreja are informaţii din surse sigure despre călătoria Moşului. 

de Adrian Obreja

la 17.12.2022, 14:21

Vezi și

Pentru că nu a nins în Galaţi, iată că Moşul a fost nevoit să se adapteze vremurilor. A lăsat sania cu renii acasă şi a luat o placă de surf şi a venit pe Dunăre, pentru că vorbim de Galaţi, Moşul a ales acest mijloc de transport să vină la copii pe apă şi a fost însoţit de către spiriduşi, ajutoarele sale care au vâslit din caiace.

A ajuns la Galaţi, pe faleza Dunării, unde a fost aşteptat de zeci de copii. Moşul a venit cu daruri şi dulciuri, pregătit pentru copiii care fac sport - caiac canoe - la cele două cluburi din oraş. Performanţele şi tot efortul depus pe parcursul anului al acestor copii a fost răsplătit de Moş.

E deja o tradiţie această venire pe apă a Moşului la Galaţi, se întâmplă asta de câţiva ani şi pentru că a venit mai devreme, Moşul ne-a spus că va mai rămâne aici până pe 25 decembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a venit cu placa de surf la Galaţi. Spiriduşii săi au vâslit din caiace pentru a oferi cadouri copiiilor din oraş