Antena Meniu Search
x

Mesajul emoţionant primit de Yulia Chernitskaya de la soţul ei, rămas să lupte pe frontul din Ucraina: "E eroul copiilor noştri!"

Yulia Chernitskaya, femeia din Ucraina care a devenit celebră în Români după ce un bătrân i-a oferit 200 de lei drept ajutor umanitar, a sărbătorit ziua de naştere a uneia dintre cele patru fiice ale sale.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 17:16

Yulia a postat un mesaj pe contul său de Instagram şi un scurt video cu soţul ei. Bărbatul a rămas în Ucraina unde luptă pe front, dar şi-a făcut timp să trimită un video prin care i-a urat "La mulţi ani" fetiţei sale care a împlinit nouă ani. "El este protectorul nostru, eroul copiilor mei. Tatăl. Ele te așteaptă. Atât de mult dor și atât de multă iubire. Astăzi am arătat videoclipul pe care i l-ai trimis lui Cutie de ziua ei… Dima, cât a plâns. Șoapta ta, cuvintele tale, ochii tăi…    Îți mulțumim că ai protejat siguranța copiilor noștri! Eu, la rândul meu, fac tot posibilul ca ei să fie vii, sănătoși și să nu cunoască durerea. Vă așteptăm cu o victorie! Mulțumiri!", a fost mesajul postat de Yulia Chernitskaya.

Femeia spune că imediat ce se va termina războiul, iar situaţia din Ucraina se va linişti, se va întoarce în oraşul natal. Ucraineanca a promis că atunci când va reveni vrea şi al cincilea copil. "Pământul nostru tremură în fiecare minut, milioane de lacrimi se varsă în fiecare oră. Zeci de vieţi dispar în fiecare zi. Ucrainenii arată acum ce este forţa minţii, inteligenţa, unitatea, rezistenţa, răbdarea şi dragostea pentru libertate. Poţi distruge toate casele şi aerporturile, dar nu poţi distruge naţiunea. Cu siguranţă voi mai aduce pe lume un al cincilea copil, în Ucraina! Pentru că noi, femeile, va trebui să refacem ţara cât suntem tinere. Puneţi-vă pe picioare. Acest război a arătat că apartamentele şi maşinile sunt utoate spaţiu gol. Viaţa umană este ceea ce este valoros! Prin urmare, după război, va veni cel de-al cincilea. Promisiune", a mai spus Yulia Chernitskaya.

Cine este Yulia Chernitskaya

Fugită din calea războiului, Yulia a primit o lecţie de viaţă în România. Un bătrân a oprit-o într-o benzinărie şi i-a oferit 100 de lei. Pentru că femeia a refuzat iniţial, bătrânul i-a mai oferit 100 de lei. Scena a impresionat-o până la lacrimi pe Yulia, cu atât mai mult cu cât bătrânul nu avea de unde să-i ştie povestea de viaţă.

Înainte ca invazia Rusiei în Ucraina să-i dea viaţa peste cap, Yulia Chernitskaya trăia în Kiev alături de cele patru fetiţe ale sale. Femeia era o împătimită a sportului şi era antrenoare de fitness. Yulia avea şi un site dedicat, numit Fitness Mama, acestea fiind activităţile din care reuşea să-şi întreţină familia. Atunci când au început primele bombardamente în Kiev, Yulia şi-a luat copiii şi a venit în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Inedit » Mesajul emoţionant primit de Yulia Chernitskaya de la soţul ei, rămas să lupte pe frontul din Ucraina: "E eroul copiilor noştri!"