Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Constanţa a găsit o nouă modalitate de exprimare prin artă. Realizează tablouri din boabe de orez, fasole sau susan

Multă pasiune şi de două ori mai multă răbdare. O tânără din Constanța face tablouri din boabe de orez. Le lipeşte pe pânză unul câte unul, iar subiectele ei preferate sunt câinii şi pisicile. Le oferă în dar apropiaților și nu s-a gândit încă să facă un business din asta. Cea mai mare bucurie pentru ea este fericirea de pe chipul prietenilor.

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 09:35

Raluca Dima este mereu în căutarea boabelor perfecte de orez, dar şi de fasole, susan, ori a seminţelor de floarea soarelui. Le folosește în crearea tablourilor ce înfățișează câini și pisici. Și-a descoperit pasiunea prin intermediul fiului ei, pe care l-a ajutat la o oră de biologie. 

Raluca Dima– creator tablouri: Baiatul meu a avut o tema la ora de biologie şi eu ca o mama grijulie l-am ajutat. Am făcut puţin research pe internet, nu am găsit mare lucru şi atunci am spus hai să facem ceva din seminţe.

Raluca a descoperit că se pricepe, aşa că a început să caute modele pentru tablourile sale. Ciumpi, pisica unei prietene de familie, a fost prima imortalizată. 

Tablourile sunt realizate manual, bob cu bob

Pe acelaşi subiect

Stăpâna pisicii a rămas uimită când a văzut rezultatul.

Client: Toti cunoscuţii mei când au văzut poza mi-au spus că este ciumpi a ta toată, nu există diferenţă între realitate şi poză.

De atunci Raluca face numai bucurii celor din jurul ei. 

Raluca Dima – creator tablouri: Printre prietenele mele am mai descoperit vreo două trei, care aveau, tot aşa, animăluţe, şi, deocamdată, le dăruiesc prietenelor mele. 

Pentru a obține nuanțele de care are nevoie, Raluca folosește colorantul alimentar. Iar pentru ca boabele să reziste, la final le fixează cu un lac pe bază de apă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » O tânără din Constanţa a găsit o nouă modalitate de exprimare prin artă. Realizează tablouri din boabe de orez, fasole sau susan