Antena Meniu Search
x

(P) Cum găsesc cele mai potrivite cadouri pentru bărbați în această vară

Indiferent de anotimp, bărbații din viața noastră ar trebui răsfățați, pentru că sunt cei care ne sprijină, cei care ne ajută când ne este mai greu și pentru că, desigur, sunt jumătatea noastră. Vara este un anotimp însă mult mai special și o ocazie deosebită. Nu este Paștele sau Crăciunul și îi putem face bărbatului iubit un cadou surpriză, care să îi arate cât de mult îl prețuim. Bineînțeles că întotdeauna există acea mică teamă de a-i oferi un obiect care nu-i place, pe care îl are deja sau mai rău, pe care nu îl va folosi niciodată. Cu toate acestea îți vom oferi câteva idei bune și ușor de pus în practică ce te vor ajuta să îi oferi iubitului sau soțului tău o surpriză minunată.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 17:19

Există cadouri de toate felurile și pentru toate buzunarele, de la cadouri high-tech pentru bărbați precum cele mai noi console de jocuri video, la instrumente DIY și echipamente sport, la produse mai clasice (unii ar spune chiar „barcă”) precum produse de bărbierit, parfumuri și accesorii de modă. Așa că să vedem cum găsim cele mai populare cadouri barbati pentru vara acestui an.

Le găsim printre articolele pentru sport

Articolele sportive sunt perfecte pentru bărbați. Fie că practică un sport de performanță sau este un amator, accesoriile și articolele pentru sport pot fi oricând o idee bună de cadou. Exercițiile fizice regulate îl ajută să rămână în formă și sănătos. Ce îi poți oferi? Orice din gama de îmbrăcăminte sport, cum ar fi pantofi, tricouri și pantaloni scurți, sau chiar un trening pentru alergare. 

De asemenea, poți alege un set de greutăți, o bicicletă de cameră și multe altele. Sau, dacă dorește să facă sport în aer liber, îi poți oferi chiar și o bicicletă outdoor.

Le găsim printre articolele pentru frumusețe

Un bărbat trebuie să fie îngrijit. Nu trebuie să exagereze însă nici nu trebuie să umble ca omul cavernelor. Produsele de bărbierit și parfumurile sunt pe primele locuri în topul preferințelor bărbaților. De asemenea, în ultimii ani, tot mai mult bărbați au început să folosească produse cosmetice pentru față. Există creme de față sau pomezi speciale pentru îngrijirea bărbii. Încearcă să faci o selecție de produse de acest gen care crezi că i s-ar potrivi. Să știi că pentru mulți bărbați, produsele de frumusețe au devenit esențiale în viață de zi cu zi.

Le găsim printre articolele pentru petreceri

Bărbații din România iubesc petrecerile și asta o știe toată lumea. Așa că, dacă știi că iubitul sau soțul tău este un astfel de bărbat, ar fi interesant să îi oferi ceva care să îl ajute în organizarea celor mai tari petreceri. Poți să îi oferi produse pentru grătar sau un set de cocktail. Ori poți să îi oferi un șorț amuzant pe care să îl poarte atunci când pregătește acele paste delicioase pentru tine și pentru prietenii voștri.

Le găsim printre articolele de bricolaj

Soțul sau iubitul tău este priceput și meșterește cât este ziua de lungă? Atunci un set de unelte pentru tâmplărie sau orice altceva din această gamă îl poate ajută, poate fi un alt cadou. Mai ales că este vară, poate să le folosească în grădină și îți poate crea acea băncuță pe care ți-o dorești, pentru a petrece serile de vara în liniște în propria curte. Dacă, în schimb, nu este priceput cu uneltele, ci iubește să grădinărească, să știi că există o mulțime de ustensile care îl pot ajută. O mașină de tuns iarbă, un set de lopeți pentru plante, jardiniere noi sau semințe de flori și legume…toate acestea pot constitui cadouri grozave.

Le găsim printre articolele de fashion

Destul de clasice, dar eficiente, articolele și accesoriile de modă sunt, de asemenea, idei de cadouri populare pentru bărbați. Un bărbat va avea întotdeauna nevoie de un portofel pentru a-și păstra banii și cardurile, sau o servietă elegantă dacă este CEO-ul unei companii. De asemenea, hainele sunt și acestea cadouri superbe și utile. Ce îi mai poți oferi? O pereche de ochelari de brand, un ceas, o cravată și chiar unele piese vestimentare personalizate…toate acestea îl vor face fericit și tu îi vei oferi o surpriză plăcută. 

Alte idei de cadouri

Dacă nu este pasionat de niciuna de ideile de mai sus să știi că lista nu s-a încheiat. Există o mulțime de alte idei de cadouri simple și originale. Dacă iubitul tău e pasionat de artă, îi poți oferi un tablou, o sculptură sau, dacă cele două sunt prea costisitoare, alege un album de artă cu pictorul lui preferat. De asemenea, mulți bărbați sunt pasionați de muzică. Caută-i CD-ul cu trupa preferată sau oferă-i bilete la concertul artistului pe care îl iubește. Îi plac filmele? Un home cinema poate fi un cadou de vis. Dacă bugetul este mic, oferă-i o colecție de DVD-uri cu filmele preferate și va fi, mai mult că sigur, mulțumit!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » (P) Cum găsesc cele mai potrivite cadouri pentru bărbați în această vară