Antena Meniu Search
x

Şi-a dat părinţii în judecată pentru că i-au distrus colecţia de filme pentru adulţi de 29.000 de dolari

Un bărbat de 40 de ani, din Indiana, Statele Unite ale Americii, şi-a dat părinţii în judecată acuzându-i că i-au distrus colecţia de filme pentru adulţi evaluată la 29.000 de dolari.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.04.2019, 00:13

Bărbatul avea 14 cutii cu produse în valoare de 29.000 de dolari
Americanul a suferit mult după colecţia de filme pentru adulţi - Sky News Online

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dat publicităţii, s-a mutat în casa părinţilor din Grand Haven, Michigan, în octombrie 2016, după ce a divorţat de soţie.

A stat 10 luni alături de părinţi înainte să se mute din nou. La noua sa locaţie a avut surpriza să vadă că nu au mai ajuns cutiile lui cu filme pentru adulţi, reviste pentru adulţi şi jucării sexuale.

Conform Sky News Online, erau 14 cutii pline cu produse pentru adulţi, o colecţie evaluată la 29.000 de dolari. Bărbatul a încercat de mai multe ori să depună plângere împotriva părinţilor, dar poliţiştii nu l-au băgat în seamă.

Vrea daune triple pentru colecţia de filme distrusă

Pe acelaşi subiect

În cele din urmă, americanul de 40 de ani a decis să se adreseze instanţei şi şi-a dat părinţii în judecată, cerându-le daune în valoare de 87.000 de dolari.

Acuzatorul a prezentat în instanţă mai multe discuţii avute pe mail cu tatăl său. Părintele său a recunoscut că i-a aruncat colecţia cu produse pentru adulţi, dar a precizat că le-a aruncat pentru binele fiului său.

A povestit în amănunt unui poliţist ce conţinea colecţia XXX

În schimb, bărbatul de 40 de ani spune că "dacă ştiam că părinţii mei au ceva împotriva bunurilor mele, nu mă mai mutam la ei".

Au apărut inclusiv informaţii conform cărora bărbatul ar fi trimis 44 de mail-uri unui ofiţer de poliţie cu detalii amănunţite despre toate bunurile care i-au fost distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Şi-a dat părinţii în judecată pentru că i-au distrus colecţia de filme pentru adulţi de 29.000 de dolari