Antena Meniu Search
x

Mesajul unei tinere care a aflat că soțul ei e actor în filme pentru adulți

Mesajul unei tinere din Statele Unite, care a descoperit că soțul ei duce o viață dublă stârnește vii comentarii în online. Americanca a aflat accidental că partenerul ei e actor în filme gay pentru adulți.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 19:19

Tânără se uită pe Internet la laptop
O tânără a descoperit accidental că soțul ei duce o viață dublă și joacă în filme pentru adulți - pexels.com

Mesajul unei tinere care a descoperit că soțul ei duce o viață dublă stârnește vii comentarii în online. Americanca a aflat accidental că partenerul ei e actor în filme gay pentru adulți.

Tânăra de 26 de ani a făcut dezvăluirea într-o postare făcută  pe Reddit, pe forumul Sfaturi pentru relații.

”M-am uitat la filme pentru adulți în timp ce soțul meu dormea. Am dat click la întâmplare pe un video și am descoperit că era el. Fața lui se vedea clar”, scrie tânăra.

Americanca precizează că l-a recunoscut și după tatuajul ”unic” pe care soțul îl are. În plus, filmul ar fi fost făcut după căsătorie, pentru că purta verighetă.

”A făcut sex neprotejat cu mai mulți bărbați. N-am putut să mai dorm. Nu m-am dus nici la serviciu”, mai spune tânăra în mesaj.

Postarea a atras un val de comentarii: ”avocat, divorț, fără contact”, e sfatul unui internaut. Alții au sărit în apărarea soțului, cerându-i tinerei să-i mai acorde o șansă.

Potrivit Daily Mail, tânăra a venit însă cu o actualizare, spunând că a vorbit cu soțul ei, care i-a dezvăluit și că are probleme cu drogurile. Deși i-a promis că se va îndrepta și că va apela inclusiv la ajutor medical, răspunsul ei a fost că e prea târziu și că are de gând să divorțeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mesajul unei tinere care a aflat că soțul ei e actor în filme pentru adulți