Antena Meniu Search
x

Video Recomandări de machiaj pentru noaptea de Anul Nou

Faptul că stăm acasă de Revelion, nu înseamnă că nu ne putem aranja ca de sărbătoare. Sigur, nu înseamnă asta, deşi tare comod ar fi un Revelion în pijama. Dar, pentru psihic, varianta cu machiajul este cea mai bună. Şi pentru că nu toate doamnele sunt pricepute să se aranjeze ca de revistă, astăzi vă propunem o lecţie de machiaj profesionist realizat... nu neapărat de profesioniste.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.12.2020, 13:38

Vezi și
  • Chiar dacă petrec Revelionul acasă, doamnele şi domnişoarele nu trebuie să elimine machiajul.

Evident, de Revelion vom înlocui această mască cu una mult mai frumoasă, dar pentru care trebuie să ne dăm un pic mai mult silinţa. Partea bună este că au apărut tot felul de tutoriale cu machiaje glamuroase.

Care, desigur, urmează aceeaşi paşi pentru orice fel de machiaj. După ce curăţăm şi hidratăm tenul, alegem fondul de ten, corectorul şi paleta pentru contouring.

O să aplicăm stick-ul de contur pe pomeţi, linia părului, pe nas şi linia maxilarului. Ca să setez machiajul pun puţină pudră sub ochi şi pe centrul feţei.

Apoi aplicăm şi pudra bronzată şi blush-ul. Conturăm sprâncenele, iar pentru zona ochilor... Doamnele mai curajoase pot alege varianta de smokey eyes, însă, pentru începătoare, glitterul salvează situaţia.

Pentru un efect dramatic, în machiajul de Anul Nou puteţi aplica gene false sau rimel

Folosim degetul ca să acoperim toată pleoapa. Aceasta va fi baza pentru sclipiciul presat. Îl presăm deasupra bazei sidefate.

Pentru un efect dramatic puteţi aplica gene false sau doar rimel dacă sunteţi la fel de neîndemânatice ca mine. Şi nu uitaţi de ruj! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Recomandări de machiaj pentru noaptea de Anul Nou