Antena Meniu Search
x

Metoda ingenioasă pentru o manichiură făcută rapid: salonul-rulotă

O metodă ingenioasă câştigă tot mai multe adepte. O tânără antreprenoare s-a gândit să îşi facă un salon de manichiură-pedichiură într-o rulotă.

Vezi și

O metodă ingenioasă câştigă tot mai multe adepte. O tânără antreprenoare s-a gândit să îşi facă un salon de manichiură-pedichiură într-o rulotă. Tânăra a vrut să vină în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor corporatiste care nu au timp să ajungă la saloanele obişnuite, dar vor să aibă unghii impecabile de sărbători.

Rulota, amplasată într-o parcare din Pipera, a stârnit imediat curiozitatea corporatistelor. Fie în pauza de masă, fie imediat după ce ies de la muncă, tinerele se opresc la rulota din parcare şi aleg, din paleta de culori, oja preferată.

Valentina are 20 de ani şi lucrează în domeniul IT. Mărturiseşte că timpul ei liber este limitat, aşa că, în clipa în care a auzit de salon, n-a stat pe gânduri şi şi-a făcut programare.

La ineditul salon a ajuns şi cântăreaţa Denisa Trofin, după ce a aflat de el pe instagram. Şi la ea timpul liber este preţios mai ales că îşi împarte minutele între repetiţiile pentru Eurovision şi universitate. 

Giulia Macarie, tânăra care a adus acest concept din America, mărturiseşte că afacerea merge neaşteptat de bine, deşi a deschis salonul cu doar 2 luni în urmă. 

Preţurile sunt accesibile. Pentru o manichiura cu ojă normală doamnele plătesc 55 de lei, în timp ce o manichiură cu ojă semipermanentă costa 65 de lei. Tânăra antreprenoare se gândeşte deja la următoarea rulotă pe care o va transforma într-un nou salon de răsfăţ pentru doamne şi domnişoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Metoda ingenioasă pentru o manichiură făcută rapid: salonul-rulotă