Video Paşii necesari pentru a obţine oul fiert perfect. Specialiştii spun că am procedat mereu greşit
Oamenii de ştiinţă au descoperit secretul... oului fiert perfect. După ce au studiat şi analizat, cercetătorii au constatat că albuşul şi gălbenuşul au nevoie de temperaturi diferite pentru a se fierbe aşa cum trebuie.
- Scene din filmele de groază o stradă din Medgidia, după ce două familii s-au luat la bătaie, iar un bărbat a scos cuţitul. DETALII la Observator 17:00
- Suspendarea lui Iohannis, dubla 3. Opoziţia a strâns semnăturile cu ajutorul USR. Surse: Luni, şedinţa crucială
Proteinele lor reacţionează diferit aşa că rezultatul ideal se obţine atunci când oul este transferat, la fiecare două minute, dintr-un bol cu apă fiartă într-unul cu apă la temperatura camerei.
Secretul oului fiert perfect
Operaţiunea "oul fiert perfect" ar trebui să dureze, de fiecare dată... 32 de minute. Nici pomeneală de tradiţionalele 2 minute un ou fiert moale şi 5 unul mai tare.
Cercetătorii spun că scopul fierberii... îndelungate şi întrerupte este ca temperatura gălbenuşului să nu depăşească niciodată 65 de grade Celsius.
Cât de sănătoasă este această tehnică ţinând cont că Salmonella este neutralizată - spun de data aceasta biologii - la 70-85 de grade.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰