Antena Meniu Search
x

Topul micilor neplăceri care ne fac irascibili

Conexiunea slabă la internet, ecranul spart la telefon sau apelurile cu număr necunoscut. Sunt doar câteva dintre cele 40 de situaţii care ne fac mai irascibili în fiecare zi. Topul a fost făcut de specialişti britanici, iar psihologii de la noi l-au adaptat probemelor românilor.

de Redactia Observator

la 24.09.2019, 23:09

Vezi și

Conexiunea slabă la internet, ecranul spart la telefon sau apelurile cu număr necunoscut. Sunt doar câteva dintre cele 40 de situaţii care ne fac mai irascibili în fiecare zi. Topul a fost făcut de specialişti britanici, iar psihologii de la noi l-au adaptat probemelor românilor. Experţii vin cu sfaturi pentru ca micile neplăceri să nu ne strice ziua.

Vi s-a întâmplat vreodată să vă chinuiți să găsiți capătul unei benzi adezive, exact când aveți o urgență. Să știți că nu sunteți singurii.

Acest lucru se afla printre cele mai enervante 40 de neplăceri de zi cu ziale omului modern, puse într-un top de niste experți britanici.

Alta problema o reprezintă calitatea slabă a internetului wi-fi sau faptul că uităm parole unor conturi atunci când nu le-am accesat o perioada mai lunga de timp.

În top, utilizarea telefonului mobil creează cele mai multe probleme. De la ecranul spart până la memoria insuficientă atunci când vrem sa facem un filmuleţ. Lista poate fi completată oricând.

Un alt inconvenient îl reprezintă căştile care să încurcă în buzunar. Aceste eleve din Bucureşti sunt deranjate şi de faptul că nu au acoperire la reţea în sala de clasă.

Psihologii ne recomandă să nu ne enervăm atunci când ne lovim de aceste obstacole zilnice.

Fotografiile care nu se încarcă pe reţelele de socializare, curierul care întârzie cu mâncarea şi autobuzele care întârzie sunt alte neplăceri peste care trebuie să trecem cu calm, în fiecare zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Topul micilor neplăceri care ne fac irascibili