Antena Meniu Search
x

Top 5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești niciodată

Unii bărbați nu sunt în stare să aleagă nici măcar o înghețată fără sfatul mamei. Alții, ceva mai "curajoși", preferă să ducă relația în mediul online, prin mesaje, pentru a sta toată ziua liniștiți, pe o canapea. Nici narcisiștii nu sunt de preferat. Obsedați de propria persoană, te vor considera un obiect la dispoziția lor, pentru a încerca să-și satisfacă mereu un orgoliu imposibil de mulțumit.

Top 5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești niciodată - Hepta

Unii bărbați nu sunt în stare să aleagă nici măcar o înghețată fără sfatul mamei. Alții, ceva mai "curajoși", preferă să ducă relația în mediul online, prin mesaje, pentru a sta toată ziua liniștiți, pe o canapea.

Nici narcisiștii nu sunt de preferat. Obsedați de propria persoană, te vor considera un obiect la dispoziția lor, pentru a încerca să-și satisfacă mereu un orgoliu imposibil de mulțumit. 

1. Băiatul mamei

Îl știi, îi vezi, dar până nu trăiești cu ei nu poți înțelege. Acești băieți sunt dependeți de propria mamă și cu greu vor accepta să ia decizii în interes propriu. Unii vor încerca să mascheze această relație, pe măsură ce va trece timpul, dar când va veni un moment critic vor apela tot la părinți, în loc să ia situația în propriile mâini. 

2. Neseriosul

Unii au nevoie de o aliniere unică a planetelor pentru a deveni serioși în relație. Iar, cum această aliniere e doar în capul lor, vor continua să se comporte ca niște adolescenți, fără a-și asuma nicio responsabilitate. Nu aștepta să se schimbe, nu o va face prea curând. 

3. Jucătorul 

Jucătorul e interesat doar de aparențe. Îl recunoști ușor după modul în care se comportă la petreceri sau la serviciu. Ține cu orice preț să atragă atenția, după care o șterge englezește. De acești bărbați nu se lipesc decât fotografiile de profil. Nefiind capabili să relaționeze profund doar cu o singură persoană, vor sări din floare în floare pentru a-și satisface nevoia de a fi în centrul atenției.

4. Narcisistul

Poate cel mai periculos dintre toți, pentru că îți poți pierde ani din viață fără să întelegi ce ți s-a întâmplat. Narcisistul te va seduce, la început, iar apoi te va face să renunți la tot ce-ți este drag, pentru a-și satisface setea de control și putere. O clipă va fi iubitul perfect, după care, din senin, va crea un scandal monstru, care te va lăsa slăbită și fără sens. Motiv numai bun pentru a se transforma, din nou, pentru cîteva momente, în bărbatul perfect. Și tot așa...

5. Telefonistul

Dacă ar avea cum, acest bărbat s-ar însura la telefon, după care ar citi mesajele de felicitare pe Facebook. E curajos și interesant doar când comunică de la distanță, însă, dacă-l scoți din mediul online, vei afla că ai de-a face cu un puștan fără încredere, care habar nu are ce să facă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Top 5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești niciodată