Antena Meniu Search
x

Video viral cu un hoț prins la furat: "M-am speriat când am văzut portofelul. N-am pus mâna pe nimic, doar pe bani, atât"

Un video cu mărturia unui hoț prins la furat, în Alba Iulia, a devenit viral, după ce a fost postat pe pagina de Facebook de comisarul Traian Berbeceanu, fost șef al BCCO Alba Iulia. 

Video viral cu un hoț prins la furat, postat pe Facebook de comisarul Traian Berbeceanu

Un video cu mărturia unui hoț prins la furat, în Alba Iulia, a devenit viral, după ce a fost postat pe pagina de Facebook de comisarul Traian Berbeceanu, fost șef al BCCO Alba Iulia. 

La îndemnul lui Berbeceanu, Petrică povestește cu seninătate cum a intrat în casă, cum a închis ușa după el și cum "s-a speriat" foarte tare când a văzut portofelul cu bani.

"Traian Berbeceanu: Ia, mai zi-mi, la omul ăsta în casă, cu portofelul, cum ai făcut?

Petrică: M-am uitat în el. Și n-am pus mâna pe nimic, doar pe bani, atât.

Pe acelaşi subiect

Traian Berbeceanu: Cum ai intrat în casă?

Petrică: Pe ușă. 

Traian Berbeceanu: Cum? Era deschisă, închisă?

Petrică: Era ușa deschisă.

Traian Berbeceanu: Ce ai făcut după?

Petrică: Am închis ușa", sunt replicile celor doi la începutul înregistrării.

Petrică povestește, în continuare, că s-a speriat când a văzut portofelul cu bani și că nu a vrut să-l fure, deoarece e "credincios și merge la biserică".

"M-am speriat, am văzut că e portofelul. În gândul meu, m-am speriat. Cum să îl fur? Păi sunt credincios, mă duc la biserică, mă rog la Dumnezeu. Pun lumânări pentru toată lumea. Şi m-am speriat că am văzut portofelul, l-am luat frumuşel, am desfăcut portofelul, m-am uitat în el, apoi fără să mă sperii, cu grijă… L-am luat, am scos banii şi i-am băgat în buzunar. Şi am plecat, mi-am văzut de drum", a mai spus Petrică.

Numeroși internauți au reacționat la postare, unii condamnând-l pe cel care l-a înregistrat pe Petrică, pentru a râde pe seama lui, alții dorindu-și ca "toți hoții să fie ca el". 

„Dacă am înţeles bine, a fost aşa. Bietul Petrică, om credincios şi cu frică de Dumnezeu, care merge mereu la biserică şi se roagă, a găsit şi el o uşa deschisă şi… a intrat. Asta după ce a avut grijă s-o închidă după el. Apoi, ce să vezi?! Proprietarul a lăsat ochiul dracului la vedere de era să leşine bietul Petrică de ce sperietură a tras. Obişnuit cu exorcizarea, a pus repede răul la spate. Mai departe a intrat şi el într-o curte, dar fără nicio intenţie. Pasionat de porţelanuri, n-a rezistat şi el tentaţiei de a aruncă discret o privire. A plecat extrem de impresionat de bocancii omului, conştient de câtă muncă e să-i cumperi. Şi Petrică munceşte din greu pentru lucruri. Ştie ce-nseamnă. În concluzie Petrică este un exemplu de smerenie şi empatie pentru noi toţi. Mulţumim, Petrică. Eşti deosebit', a comentat Alice pe pagina de Facebook a lui Traian Berbeceanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Video viral cu un hoț prins la furat: "M-am speriat când am văzut portofelul. N-am pus mâna pe nimic, doar pe bani, atât"