Antena Meniu Search
x

Poză cu un ou, record pe Instagram. Kylie Jenner a fost detronată

O poză cu un ou a strâns peste 30 de milioane de aprecieri pentru un mesaj publicat pe Instagram, detronând-o pe cea postată de starul online Kylie Jenner prin care a anunţat naşterea fiicei sale.

Poză cu un ou, record pe Instagram
O poză cu un ou bate orice record pe Instagram, detronând-o pe Kylie Jenner, care era liderul cu cele mai multe aprecieri la una dintre postările ei. - Instagram

O poză cu un ou bate orice record pe Instagram! Fotografia a strâns milioane de aprecieri pentru un mesaj publicat pe Instagram, detronând-o pe cea postată de starul online Kylie Jenner prin care a anunţat naşterea fiicei sale.

Pe 4 ianuarie, poza cu oul a fost publicată online de un cont creat special pentru a stabili un record, intitulat world_record_egg. 

"Să stabilim împreună un record mondial cu cel mai mare număr de "like-uri" pe Instagram. Să batem recordul mondial stabilit de Kylie Jenner (18 milioane de aprecieri)! Vom reuşi" este mesajul care însoţeşte fotografia, de altfel singurul "post" al contului. 

Luni, mesajul primise, la ora 14.30 GMT, 28,6 milioane de "like-uri", adică cu 10 milioane mai mult decât vechiul record deţinut de Kylie Jenner, care a primit 18,3 milioane de "like-uri" pentru anunţul naşterii fiicei ei Stormi, publicat pe 6 februarie 2018.

Proprietarul contului, a cărui adresă electronică îl prezintă drept Eugene Egg, nu a dorit să îşi dezvăluie adevărata identitate, spunând doar că trăieşte la Londra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Poză cu un ou, record pe Instagram. Kylie Jenner a fost detronată