Antena Meniu Search
x

VIDEO incredibil! Șoferul unui Land Cruiser a salvat viețile a zeci de oameni, după ce a ÎMPINS cu mașina sa un automobil ÎN FLĂCĂRI într-o benzinărie

Imagini incredibile au fost surprinse într-o benzinărie, unde șoferul unui Land Cruiser a dat dovadă de un curaj nebun pentru a salva zeci de vieți.

Imagini incredibile au fost surprinse într-o benzinărie, unde șoferul unui Land Cruiser a dat dovadă de un curaj nebun pentru a salva zeci de vieți.

Potrivit imaginilor, șoferul curajos se folosește de mașina sa 4x4 pentru a împinde automobilul ce luase foc chiar lângă o pompă de alimentare.

Incidentul a fost surprins, luni seară, în capitala Arabiei Saudite, Ryad.

Pe acelaşi subiect

“Am ieșit de la slujba de seara când am văzut o mulțime de oameni care se învârteau lângă o mașină ce luase foc într-o benzinărie. Scena era dramatică, pentru că erau mulți oameni lângă mașină și alții în apropiere. Am simțit că trebuie să fac ceva pentru ca toată lumea să fie în siguranță. M-am urcat în mașină și am împins automobilul care ardea pentru a evita o tragedie“, a declarat Sultan Bin Mohammad Al Rajban, în vârstă de aproximativ 20 de ani, citat gulfnews.com.

În urma intervenției, unul dintre cauciurile mașinii sale a luat foc, iar șoferul a făcut mai multe manevre până a reușit să-l stingă.

“Mulțumesc lui Dumnezeu, totul s-a terminat cu bine. Am câteva pagube la mașină, dar mai importante sunt viețile oamenilor“, a mai spus tânărul.

La scurt timp, gestul impresionant al acestuia a fost aplaudat pe rețelele de socializare și în presă, oamenii cerând ca Sultan să fie recompensat într-un fel pentru gestul său de curaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » VIDEO incredibil! Șoferul unui Land Cruiser a salvat viețile a zeci de oameni, după ce a ÎMPINS cu mașina sa un automobil ÎN FLĂCĂRI într-o benzinărie