Antena Meniu Search
x

VIRAL. Reacţia incredibilă a unei fetiţe atunci când primeşte un cadou mai puţin obişnuit: o agrafă de birou (VIDEO)

O înregistrare cu reacţia incredibilă pe care o are o fetiţă atunci când primeşte un cadou mai puţin obişnuit a devenit virală pe Internet.

O înregistrare cu reacţia incredibilă pe care o are o fetiţă atunci când primeşte un cadou mai puţin obişnuit a devenit virală pe Internet.

Ellia Lane, o fetiţă de numai trei ani, primeşte de Ziua Recunoştinţei un cadou mai puţin obişnuit: o agrafă de birou.

Mama fetei, Esther Anderson, a împachetat agrafa într-o cutie frumoasă şi i-a spus acesteia că i-a pregătit un cadou special de Ziua Recunoştinţei.

Reacţia copilului este incredibilă, în ciuda faptului că este vorba doar despre o agrafă de birou. Ellia este extem de încântată, se sperie atunci când pierde pentru câteva secunde noul cadou şi spune la un moment dat că este cadoul ei preferat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am vrut să vedem recunoştinţa dintr-o nouă perspectivă. Deci am împachetat un simplu paperclip şi i l-am făcut-o cadou fetiţei noastre de trei ani", au declarat părinţii.

Mai târziu, mama fetei a postat pe pagina de Facebook "The story of this life", care este dedicată vieţii familiei Anderson, o fotografie în care o putem vedea pe Ellia cum îi citeşte agrafei o poveste înainte de culcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » VIRAL. Reacţia incredibilă a unei fetiţe atunci când primeşte un cadou mai puţin obişnuit: o agrafă de birou (VIDEO)