Antena Meniu Search
x

Video Chef Roxana Blenche şi Chef Răzvan Babană, reţete şi tehnici de gătit în noul sezon al emisiunii "Hello Chef"

Intrăm în culisele Hello Chef, cu ajutorul prietenei noastre, Chef Roxana Blenche, care a revinit în platoul Observator. Astăzi, însoţită de Chef Răzvan Babană, invitat-surpriză în sezonul 2 al emisiunii. 

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 13:04

Vezi și

Practic, el revine în cadrul show-ului de gătit cu o nouă reţetă, dar cu acelaşi umor inconfundabil. Iar dacă sunteţi fani fructe de mare aveţi şi mai multe motive să fiţi cu ochii pe ei 

Până acum s-au difuzat 6 ediții din sezonul 2, cu invitați speciali precum Nicole Cherry, Adda, și Alina Pușcaș, care au împărtăşit din propriile lor experienţe culinare. 

Roxana ŞI Răzvan, în bucătăria "Hello Chef"

Sezonul 2 continuă să întâmpine telespectatorii cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă. Ne vom întâlni cu și mai mulți invitați surpriză pe parcursul sezonului, printre care și prezentatorul Showbiz Report de la Antena Star și fost concurent Chefi la cuțite, Răzvan Babană. Babană revine ca invitat la Hello Chef pe 31 Octombrie și va găti, împreună cu Roxana, creveți în sos alb cu lămâie unt și lemongrass, alune de pădure prăjite, chili, ulei de pătrunjel și spumă de pătrunjel iar desertul pregătit de ei va rămâne o surpriză.  "În noul sezonul vor dezvălui noi tehnici în bucătărie, noi reţete pe care oamenii ar trebui să le înveţe ca să şi le găsească cu fructe de mare sau cu carne de porc sau cu carne de vită şi explicăm tehnici, pe care ar fi minunat ca toată lumea să le înveţe" , spune Roxana.

Pe acelaşi subiect

Olvia: Cum a fost prima întâlnire dintre voi doi?

Roxana: Superbă. Chimia între noi este la maxim. Mă simt f bine cu Baban în bucătărie. Glume,mâncare bună

Olivia: Ce sfaturi îi dai ltu lui Babană?

Roxana: Babană, trebuie să slăbeşti.

Răzvan: Vă zic eu de ce. Vrea să mergem împreună în Asia Express şi vrea să mă pună să slăbesc, dar eu i-am zis că nu trebuie să slăbesc 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Chef Roxana Blenche şi Chef Răzvan Babană, reţete şi tehnici de gătit în noul sezon al emisiunii "Hello Chef"