Antena Meniu Search
x

Video Diana şi Adrian Enache, poveşti de familie. Diana, mereu mândră de tatăl ei: "I-am moştenit doza de perfecţionism"

Separat, au adus de fiecare dată poveşti frumoase. Acum, Diana şi Adrian Enache au sosit pentru prima dată la Observator împreună. Tată şi fiică, pe care îi leagă, totodată, şi o extraordinară relaţie de prietenie, după cum declară amândoi, cu fiecare ocazie. Adrian îi este Dianei confident şi viceversa. 

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 13:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

 Tot împreună urcă şi pe scenă, Diana a avut de la cine să moştenească talentul. "ACCES DIRECT... la MUZICĂ!" este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colțuri ale lumii, dar și de la noi. Este un spectacol în care artiştii Teatrului "Tănase" aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar și muzicii de pretutindeni. Cele două vedete ale spectacolului, Mirela Vaida şi Adrian Enache, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", dirijată de Dan Dimitriu.

"Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii românești și internaționale, care sperăm să bucure și să emoționeze publicul spectator. Vă așteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale", spune Adrian Enache.

Interviul integral cu cei doi poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Diana şi Adrian Enache, poveşti de familie. Diana, mereu mândră de tatăl ei: "I-am moştenit doza de perfecţionism"