Antena Meniu Search
x

Video Redescoperim gastronomia Greciei, cu chef Iosif Ştefănescu şi chef Marius Tudosiei. "Am depăşit toate limitele"

Preparate cu savoare mediteraneană, locuri superbe, toate asezonate cu aventură cât cuprinde. Sunt ingredientele noii emisiuni care va începe de lunea viitoare la Antena 1. Chefi fără limite este primul show TV din România care va combina, în mod spectaculos, gătitul cu călătoriile şi adrenalina. Împreună, vom străbate unele dintre cele mai frumoase insule greceşti şi vom urmări parcursul celor 18 concurenţi aflaţi în competiţie. Toţi vor să demonstreze, cu tot dinadinsul, că locul lor este în bucătărie. 

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 09:48

Vezi și

Vestea zilei de astazi: chefii Iosif Ştefănescu şi Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la Chefi fără limite. În vreme ce chef Iosif Ştefănescu se va asigura că bucătarii respectă indicaţiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim-plan gastronomia Greciei

Redescoperim Grecia cu chef Marius Tudosiei

Chef Marius Tudosiei: Rolul meu a fost să cutreier peste tot şi să descopăr oamenii mai bine, în fiecare loc în care ne-am oprit. Fie că a fost vorba despre cum făceau brânza, ori să povestesc despre cum cultivă cartofii sau investigam o reţetă anume, specifică locului respectiv ... Ştiam destul de bine Grecia, înainte să înceapă aventura aveam deja 27 de insule vizitate, "mâncate". Avem o pasiune veche pentru Grecia, dar nu vorbim greceşte. (...) Am avut nişte experienţe emoţionale foarte puternice şi o să vă spun doar că în momentul în care am văzut primul ulei de măsline ieşind pentru prima oară din maşina de stors mi-au dat lacrimile.

Citește și: Preparate care produc inflamația în organism. Acestea îți afectează ADN-ul

Pe acelaşi subiect

Grecia tradiţională, cu chef Iosif Ştefănescu

Chef Iosif Ştefănescu: Rolul meu a fost, în primul rând, să-i ţin companie lui Marius. Împreună cu el am trecut linia subţire care separă Grecia turistică de cea tradiţională. (...) Am văzut preparate noi, începând de la o supă pe care o pregătesc în preajma Paştelui ... Ce mi-a plăcut foarte tare la această călătorie şi emisiune e că ne transpune cumva în moda asta din bucătărie, fun to table. (...) Am depăşit toate limitele.

Interviul poate fi urmărit integral în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Redescoperim gastronomia Greciei, cu chef Iosif Ştefănescu şi chef Marius Tudosiei. "Am depăşit toate limitele"