Antena Meniu Search
x

Galerie foto Campion olimpic surprins în tribuna de la Jocurile Olimpice, în timp ce croşeta. "Sunt obsedat de croşetat"

Campionul olimpic Tom Daley a fost văzut tricotând în tribunele de la Jocurile Olimpice, duminică, în timpul finalei la proba de scufundări feminine. Sportivul a atras privirile tuturor, în timp ce folosea cu mare atenţie cele două andrele.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.08.2021, 12:07

Înotătorul este faimos pentru creaţiile sale şi cunoscut drept un iubitor al croşetatului, după ce a împărtăşit adesea fotografii cu realizările sale. Pentru acest lucru el are o pagină specială pe Instagram, unde a dezvăluit că acest hobby l-a ajutat extrem de mult în timpul pandemiei, cât timp Jocurile Olimpice au fost anulate, transmite Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tom Dalley a reuşit să câştige medalia de aur la proba de înot sincron 10m, alături de partenerul său Matty Lee. Imediat după premiere, sportivul a dezvăluit că a croşetat un săculeţ special pentru a păstra medalia câştigată, care să îi aducă aminte mereu de experienţa trăită la Tokyo. „Asta înseamnă că acum pot să-mi port medalia fără să fie zgâriată!”, a spus Tom pe instagram. 

Croşetatul, un hobby al campionului olimpic

Pe acelaşi subiect

Tom a vorbit şi în trecut despre efectul pe care tricotatul îl are asupra lui în timpul competiţiilor. "Îmi iau cu mine, oriunde, setul pentru tricotat. În Japonia, între pauzele de 45 de minute între probe, tricotatul îmi distrage atenţia de la competiţie. Sunt obsedat de croşetat!", a povestit sportivul. Daley și-a făcut debutul olimpic la vârsta de 14 ani la Beijing și a câștigat bronzul la Londra, în 2012 și la Rio, acum cinci ani. Tânărul a adunat în palmares, până acum, trei medalii olimpice.

După ratarea aurului la Rio, Tom nu a renunţat fiind încurajat de către soţul său şi fiul lor Robbie. "Soțul meu mi-a spus că povestea mea nu s-a terminat, iar fiul meu, Robbie, trebuia să fie acolo pentru a mă urmări câștigând o medalie de aur olimpică. Pot să spun că fiul meu m-a privit devenind campion olimpic, chiar şi la televizor, deoarece nu au putut fi aici. Este un sentiment atât de grozav", a spus campionul olimpic.

Următorul eveniment de scufundări la care va participa este proba la platforma individuală de 10 m, care se va desfăşura vineri și care este ultimul eveniment din programul de scufundări de la Tokyo.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Campion olimpic surprins în tribuna de la Jocurile Olimpice, în timp ce croşeta. "Sunt obsedat de croşetat"