Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache, notată cu 14.133 la bârnă, s-a accidentat la aterizare

Gimnasta Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, duminică, în calificările la bârnă, însă s-a accidentat în zona gleznei stângi la aterizarea de pe aparat, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

de Redactia Observator

la 25.07.2021 , 12:38

Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache, notată cu 14.133 la bârnă, s-a accidentat la aterizare Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache, notată cu 14.133 la bârnă, s-a accidentat la aterizare - Facebook

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari emoţii după ce s-a lovit în zona glezeni stângi la aterizare, zonă bandajată şi protejată încă după multiple operaţii la tendonul ahilian. Gimnasta tricoloră a fost îngrijită rapid de echipajul medical al competiţiei şi a părut să-şi revină din sperietură după câteva minute, potrivit News.ro.

Iordache ia startul la JO de la Tokyo doar la acest aparat. La rândul său, Maria Holbură ia startul la toate cele patru aparate.

Calificările mai programează subdiviziunile 4-5, iar la final se vor decide echipele calificate în finală, cele 24 de gimnaste calificate în finală la individual-compus, precum şi câte opt în fiecare din cele patru finale pe aparate.

Articolul continuă după reclamă

România nu aliniază pentru a doua oară consecutiv şi echipă în competiţia olimpică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache, notată cu 14.133 la bârnă, s-a accidentat la aterizare