Antena Meniu Search
x

Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din finala olimpică de la bârnă

Gimnasta română Larisa Iordache şi-a anunţat, marţi dimineaţa, retragerea din finala olimpică de la bârnă care trebuia să aibă loc în aceeaşi zi.

de Redactia Observator

la 03.08.2021, 09:51

  • Larisa Iordache trebuie să concureze marţi în finala olimpică de la bârnă.

Anunţul a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Comitetului Olimpic Sportiv Român. Primele informaţii de la faţa locului arată că Larisa Iordache a simţit din nou dureri la picior când a efectuat încălzirea pentru finală şi astfel a decis să nu rişte.

Redăm integral mesajul transmis de reprezentanţii COSR: "Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta".

Problemele de la gleznă i-au dat bătăi de cap sportivei noastre încă de dinainte de participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din acest motiv, Larisa Iordache a decis să se concentreze doar pe proba de la bârnă.

A forţat în calificări, când a obţinut al patrulea rezultat, dar durerile sunt mult prea mari pentru a-i permite sportivei noastre să-şi încerce norocul şi în finala în care mare favorită este chinezoaica Guang Chenchen şi în care şi-a anunţat prezenţa şi americanca Simone Biles, multiplă campioană olimpică la ediţia din 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din finala olimpică de la bârnă