Antena Meniu Search
x

Galerie foto O sportivă din Rusia, concurentă la Jocurile Olimpice, a leşinat din cauza caniculei

Sportiva rusă Svetlana Gomboeva şi-a pierdut cunoştinţa, vineri, din cauza caniculei, după ce a participat la tragerile pentru ordinea de start proba cu arcul, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

De Redactia Observator la 23.07.2021, 13:23

Potrivit antrenorului Stanislav Popov, Gomboeva s-a prăbuşit la scurt timp după ce a concurat, transmite news.ro“Este prima dată când văd că se întâmplă aşa ceva. La Vladivostok, unde ne-am antrenat, vremea a fost aproximativ la fel. Însă umiditatea de aici a avut o influenţă”, a afirmat Popov.

Ksenia Perova, colegă al Svetlanei Gomboeva, a declarat că a observat că sportiva s-a prăbuşit în momentul în care discuta cu altă persoană despre rezultatele tragerilor. “Probabil din cauza caniculei. Este foarte cald aici şi asfaltul este fierbinte.Bineînţeles, sunt şi emoţii, dar principala cauză este vremea”, a explicat Perova.

Svetlana Gomboeva a declarat, pentru TASS, că se simte în regulă şi este pregătită să concureze în continuare: “Totul este în regulă. Mă doare capul foarte tare, dar per total sunt bine. Sunt gata să continui competiţia, totul este ok”.

La Tokyo, temperaturile au depăşit 30 de grade Celsius. Canicula înregistrată vara la Tokyo i-a făcut pe organizatori să mute maratonul şi probele de marş la Sapporo.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » O sportivă din Rusia, concurentă la Jocurile Olimpice, a leşinat din cauza caniculei