Antena Meniu Search
x

Un panou publicitar 3D cu o pisică gigantică a devenit o atracţie turistică în Tokyo - GALERIE FOTO

Un panou publicitar 3D, cu o pisică din rasa calico, a apărut în Tokyo, lângă una dintre cele mai aglomerate gări din oraş. Felina virtuală miaună la trecători, se trezeşte dimineaţa la ora 7 şi după miezul nopţii se întinde şi adoarme.

de Redactia Observator

la 19.07.2021, 18:45

Vezi și

Printre alte reclame, felina hiper-realistă prinde viață pe un ecran LED curbat de 1.664 de metri pătrați din districtul Shinjuku. Afișajul cu rezoluție 4K arată pisica în timp ce se plimbă deasupra capitalei japoneze, în timp ce miaună. Difuzat între orele 07:00 și 01:00, videoclipul se schimbă pe tot parcursul zilei. Felina este filmată cum se trezește dimineața, apoi cum stă în picioare și miaună la trecători, iar seara se întinde și adoarme.

Ecranele cu proiecţii 3D devin din ce în ce mai numeroase în ţările asiatice

Pentru cei care nu pot vizita personal proiecţia, una dintre companiile din spatele realizării ecranului, Cross Space, a început să transmită în direct o imagine a panoului publicitar prin intermediul canalului de YouTube. Cu toate acestea, într-un comunicat de presă, proprietarii ecranului au avertizat că efectul 3D poate fi diminuat în funcție de unghiul de vizualizare.

Panoul publicitar este situat deasupra ieșirii de est a gării Shinjuku, o zonă cunoscută drept centru comercial și de afaceri destul de aglomerat. Săptămânal, aproximativ 190.000 de persoane trec pe lângă gigantul ecran.

Oficial, panoul publicitar va fi inaugurat abia săptămâna viitoare, pe 12 iulie, însă până atunci trecătorii se bucură de numeroasele teste care se fac în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Un panou publicitar 3D cu o pisică gigantică a devenit o atracţie turistică în Tokyo - GALERIE FOTO