Antena Meniu Search
x

Video Alexander Zudor, actorul care agresa femei printre maşini, a fost condamnat la închisoare

Actorul care urmărea femei după lăsarea întunericului şi le agresa sexual a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă. Până să fie prins, Alexander Zudor a reuşit să facă trei victime.

de Bogdan Ocnaru

la 02.08.2021, 23:24

Vezi și

Alexander Zudor, actorul care agresa femei printre maşini a fost condamnat.  Judecătorii au contopit trei pedepse: 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol (faptă comisă în 1 noiembrie 2020), 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de viol (comisă în 5 decembrie 2020), 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la viol (infracţiune din 15 decembrie 2020).

Bogdan Ocnaru, reporter Observator: Alexander Zudor ar fi comis toate aceste fapte la finalul anului trecut, în mai puţin de o lună şi jumătate. A fost prins la începutul acestui an, mulţumită camerelor de supraveghere, dar şi a declaraţiilor date de victime. Judecătorii au decis ca toate datele sale biologice să fie introduse în sistemul naţional judiciar.

Totodată, bărbatului i-au fost interzise mai multe drepturi şi va trebuie să plătească 5.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia poate fi atacată cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

Pe acelaşi subiect

Pentru ce a fost arestat Alexander Zudor

Un bărbat de 46 de ani - actor şi model - suspectat că în lunile noiembrie-decembrie 2020, a ameninţat cu un cuţit mai multe femei, pe străzi din Sectorul 5 şi în scara unui bloc din Sectorul 4, pentru a le agresa sexual, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti. El a fost arestat preventiv, pentru viol şi tentativă de viol.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de un bărbat care a sunat la 112 spunând că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie s-a prezentat o femeie care a reclamat că, în 5 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran.

Ambele cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Justitie » Alexander Zudor, actorul care agresa femei printre maşini, a fost condamnat la închisoare