Antena Meniu Search
x

Video Şeful reţelei de trafic de ţigări din Arad a dispărut, după ce judecătorul a cerut timp de studiere a dosarului înainte să aprobe mandatul de arestare

Autorităţile române îşi dau cu stângul în dreptul. Şeful celebrei reţele de trafic de ţigări din Arad e de negăsit, deşi vineri a venit singur la Tribunal. Poliţiştii au făcut în urmă cu 10 zile percheziţii la el acasă, dar se pare că primise un pont şi a fugit la timp. Nici astăzi, după ce a primit mandat de arestare, nu au dat de el.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.07.2021, 20:58

Vezi și
  • Cosmin Mladin este considerat şeful grupării de trafic de ţigări din Arad.

Până în acest moment, doar Daniel Copil a ajuns în custodia oamenilor legii. A fost găsit la Pecica, în județul Arad. Se afla într-o mașină și a fost oprit în trafic. Va fi adus la Arestul Central al Poliției Capitalei.

Cosmin Mladin trebuie să îl urmeze, însă este în continuare de negăsit. Se prezentase, ce-i drept, vineri, la Tribunalul București, subliniind că nu se ascunde și nici nu a fugit. Judecătorul a cerut însă timp până astăzi să studieze dosarul, ceea ce înseamnă că era un om liber, chiar dacă tot în urmă cu trei zile a fost săltat şi de procurorii DIICOT. 

Şefii reţelei de trafic de ţigări din Arad, mandate de arestare emise de Tribunalul Bucureşti

Ulterior, după decizia de azi de arestare preventivă luată de magistraţi, Mladin a dispărut. A reuşit să fenteze și percheziţiile care au avut loc în 13 iulie. În total, 157 de descinderi au avut loc, cele mai multe în judeţul Arad, şi zeci de persoane au fost duse la audieri. 

Arestarea preventivă a lui Cosmin Mladin și Daniel Copil a fost cerută de procurorii DIICOT. Decizia dată astăzi de Tribunalul București nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Justitie » Şeful reţelei de trafic de ţigări din Arad a dispărut, după ce judecătorul a cerut timp de studiere a dosarului înainte să aprobe mandatul de arestare