Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Călăraşi i-a şocat pe comisarii Gărzii de Mediu: I-au confiscat şi dus la fier vechi zeci de maşini nefuncţionale. Omul spune că e victima unui abuz

Un bărbat din Călăraşi are atât de multe maşini, că le-a pierdut numărul. A adunat toate vechiturile care i-au căzut în mână şi a făcut un cimitir auto în mijlocul satului. Doar că luni i-au călcat pragul jandarmii şi comisarii gărzii de mediu, care l-au lăsat fără ele. Omul spune că e victima unui abuz şi că are de gând să îi dea în judecată pe cei care i-au distrus şi dus la fier vechi aproape 100 de autoturisme.

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 20:16

Vezi și

Domnul nu este vreun magnat, dar nici el nu mai ştie câte maşini deţine. Toate au peste 15, 20 de ani vechime şi doar câteva mai sunt funcţionale. Doar că le-a depozitat pe stradă şi pe un teren viran din Cuza Vodă, din judeţul Călăraşi, aşa că a cam atras atenţia. Nici nu se crăpase bine de ziuă când jandarmii şi inspectorii Gărzii de Mediu au venit să i le ia. De mărimea parcului auto poţi să îţi dai seama doar dacă vezi imaginea din satelit.

''Nu am primit absolut nicio somație.

Câte mașini aveți?

Nu știu exact numărul lor.

Pe acelaşi subiect

5, 10, 20?

Sunt mai multe.

Le țin, e hobby-ul meu, repar la ea.

Pornesc?

În mare parte merg eu cu ele. Azi cu una, mâine cu alta.''

Bărbatul nu are acte pe respectivele maşini

Rând pe rând rablele au fost strivite şi încărcate în camione. În câteva ore 75 de maşini vechi au fost distruse, ridicate şi transportate la REMAT. Cum nu avea acte pe maşini, omul nici nu va primi vreun leu de pe urma lor.

Inspector Garda de Mediu: El ce făcea...Venea cineva, o lăsa, nu avea contract cu el, îi dădea banii pe ea şi pleca. El voia să le dezmembreze, le dezmebra piesă cu piesă, le vindea şi ce nu mai putea să valorifice, ducea caroseria la fier vechi.

Inspectorii de mediu se vor întoarce peste o lună. Până atunci, bărbatul este obligat să scape de toate vechiturile pe care le-a depozitat în curtea sa şi a vechinilor, dar şi să plătească amenda de 16 mii de lei încasată astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Justitie » Un bărbat din Călăraşi i-a şocat pe comisarii Gărzii de Mediu: I-au confiscat şi dus la fier vechi zeci de maşini nefuncţionale. Omul spune că e victima unui abuz