Antena Meniu Search
x

Video Ce au descoperit procurorii francezi la perchezițiile făcute în casa lui Gregorian Bivolaru. Cum își atrăgea liderul MISA victimele

Celebrul guru Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franţa, în urma unei anchete deschise de procurorii din Paris pentru suspiciuni de răpire, viol și trafic de persoane. În cadrul anchetei, Bivolaru ar fi acuzat că preda yoga cu scopul de a-şi condiţiona victimele să accepte relaţii sexuale. Fostul fondator al MISA în România şi-a schimbat numele sectei în Federaţia Atman Yoga. Alături de Bivolaru au fost arestate alte 40 de persoane, suspectate de abuzuri sub acoperirea lecţiilor de yoga.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 29.11.2023, 14:04

Vezi și

Bianca Iacob, reporter Observator: "Procurorii au descoperit un adevărat grup infracțional organizat care funcționa sub paravanul acestei rețele internaționale de yoga a lui Gregorian Bianca. În momentul perchezițiilor, ieri, la casa lui guru Bivolaru din Paris, procurorii francezi au descoperit 26 de femei care erau ținute în izolare, în condiții precare. Spun procurorii că acestea ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale cu guru Bivolaru după ce acesta le-ar fi convins prin diferite tehnici de manipulare să accepte să facă acest lucru.

Au fost plângeri depuse în Franța încă de anul trecut și ancheta a început în iulie anul acesta. În vară, procurorii francezi au mers mai departe pe fir și au ajuns la grupul infracțional organizat. Ne reamintim faptul că guru Bivolaru era una dintre cele mai căutate persoane de Interpol, fiind acum arestat în Franța. El a căutat și de autoritățile din Finlanda pentru cinci infracțiuni, fiind arestat și mai apoi eliberat condiționat în 2017. De atunci, nu a mai ieșit public, alegând să se retragă în Europa. Prin această rețea internațională pe care o avea voia să facă ceea ce făcuse cu MISA în România."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Justitie » Ce au descoperit procurorii francezi la perchezițiile făcute în casa lui Gregorian Bivolaru. Cum își atrăgea liderul MISA victimele