Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident într-un parc de distracţii din Anglia. Un adolescent a fost găsit mort în condiţii necunoscute

Un băiat a murit în condiții necunoscute, după ce a vizitat un parc de distracții din Kent, Anglia. Poliţiştii au deschis o anchetă.

de Maria Dogaru

la 03.08.2022 , 17:53

Parcul de distracţii din Kent, 2021 Accident într-un parc de distracţii din Anglia. Un adolescent a fost găsit mort în condiţii necunoscute - Profimedia

Serviciile de urgență au fost chemate miercuri dimineață, în jurul ore 7:45, când parcul de distracții era închis, în urma unui incident grav, la Pencester Gardens din Dover. Din păcate, un băiat a fost declarat mort la fața locului, relatează Mirror.

Târgul de distracție pentru familie, condus de compania Forrest Amusements, cu sediul în Kent, urma să fie deschis publicului miercuri.

Cricumstanțele în care a murit copilul sunt încă necunoscute

Articolul continuă după reclamă

Circumstanțele care au dus la un astfel de incident sunt momentan neclare, dar Serviciul de Ambulanță al Coastei de Sud-Est a confirmat că adolescentul a fost găsit deja decedat la fața locului.

Pe acelaşi subiect

„Am fost chemați la 7:42 în această dimineață (3 august 2022) la un incident grav la Pencester Gardens din Dover. Am trimis imediat o serie de ambulanțe, inclusiv echipa noastră de paramedici, cu toate acestea, din păcate, un adolescent a fost declarat decedat la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt. 

Martorii au descris că au văzut ofițeri intervievând oameni la târgul de distracții. 

Erau mașini de pompieri, medici și poliție peste tot”, a spus un martor.

Un purtător de cuvânt al poliției din Kent a spus că nu au fost raportate circumstanțe suspecte.

Maria Dogaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Accident într-un parc de distracţii din Anglia. Un adolescent a fost găsit mort în condiţii necunoscute