Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cântecul înfiorător fredonat de un adolescent acuzat că a ucis un băiețel de cinci ani. Logan Mwangi a fost zdrobit fără milă

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul morții lui Logan Mwangi, un băiețel de cinci ani al cărui cadavru a fost descoperit într-un râu din sudul Țării Galilor. Adolescentul de 14 ani acuzat că l-a ucis pe băiețel cânta obsesiv ”îmi place să dau pumni în cap copiilor”, la doar câteva săptămâni după crimă, se arată într-o declarație făcută în instanță.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 17:54

Un asistent medical a declarat în instanță că adolescentul de 14 ani a repetat în mod obsesiv aceste cuvinte pe perioada în care era reținut în calitate de suspect de crimă.

L-a auzit cântând Iubesc copiii. Iubesc copiii. Îmi place să dau pumnii în cap copiilor. Este orgasmic. A repetat fraza cu voce tare. În lumina celor arătate în cazul uciderii lui Logan, acuzarea spune că acesta este un comentariu semnificativ. Cu siguranță nu demonstrează nicio tristețe că acest copil de cinci ani a murit în circumstanțe traumatizante”, a spus procurorul de caz Caroline Rees, potrivit The Sun.

Logan a fost aruncat aproape mort în râul Ogmore, ca un gunoi, după ce a fost bătut crunt.

Rănile lui Logan Mwangi, la fel de grave precum cele după ”o cădere de la mare înălțime” 

Pe acelaşi subiect

Medicul legist a descoperit pe trupul firav al băiețelului de cinci ani 56 de leziuni externe și numeroase leziuni interne, asemănătoare cu cele apărute după ”o cădere de la mare înălțime” sau după un ”accident rutier grav”.

Se spune că Logan a fost atât de bătut că până și limba lui era învinețită, dar, în mod tragic, era încă în viață atunci când a fost găsit în apa râului.

Adolescentul de 14 ani este judecat alături de mama lui Logan, Angharad Williamson, în vârstă de 30 de ani, și de partenerul ei, John Cole, de 30 de ani.

Mama lui Logan Mwangi, acuzată că ”a jucat rolul unei mame tulburate”

Mama lui Logan a fost cea care a sunat la poliție, în primele ore ale zilei de 31 iulie 2021, și a început să „hiperventileze” la telefon, în timp ce a raportat în mod fals dispariția fiului ei.

Femeia este acuzată că a jucat „rolul unei mame tulburate” și că ar fi făcut orice ca să scape de responsabilitatea morții fiului ei de cinci ani. 

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul uciderii băiețelului Logan Mwangi

Profimedia Images

Cum a fost ucis, de fapt, Logan Mwangi

Logan a fost descoperit în pijamale, în râu, de către poliție la scurt timp după ce a fost raportat dispărut. Polițiștii l-au transportat la spital și, cât timp a stat acolo, mama băiețelului ar fi continuat să mintă spunându-i unei asistente că „și-ar fi dorit să-l fi învățat să înoate”.

Însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că femeia era trează când partenerul ei și băiatul de 14 ani au fost văzuți ieșind din casă la primele ore ale dimineții. Tatal vitreg al lui Logan a recunoscut atunci ca purta cadavrul lui în brate. Cei doi au mers pe poteca de pe malul râului până unde a fost găsit cadavrul tânărului înainte de a se întoarce acasă.

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul uciderii băiețelului Logan Mwangi

Profimedia Images

Se crede că băiețelul de cinci ani a fost bătut crunt la el în cameră, ulterior aruncat în râu. Toți cei trei inculpați neagă crima. Procesul continuă în zilele următoare ca cei responsabili pentru moartea băiețelului să fie pedepsiți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Cântecul înfiorător fredonat de un adolescent acuzat că a ucis un băiețel de cinci ani. Logan Mwangi a fost zdrobit fără milă