Antena Meniu Search
x

Foto "Am comis prima mea crimă". Mărturia înfiorătoare a unui copil de 13 ani, după ce a omorât o bătrânică. S-a urcat la volanul maşinii ei şi a strivit-o, în UK

Criminal la 13 ani. Un băiat din UK ar putea ajunge după gratii odată de îndeplineşte vârsta legală după ce în luna aprilie a furat maşina unei femei de 60 de ani, care era asistent social la o casă de copii, şi a trecut fără nicio ezitare peste ea, sub privirile soţului acesteia. Acesta şi-a recunoscut vina şi urmează sa fie condamnat în decembrie. În momentul accident, a făcut e declaraţie şocantă poliţiei.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 15:55

Marcia Grant, în vârstă de 60 de ani, a murit în fața casei sale după ce a fost lovită cu maşinade propriul ei nepot, care deţinea şi un copil asupra lui. Băiatul, care avea 12 ani la momentul incidentului, urma să fie judecat săptămâna aceasta şi acuzat de crimă, dar astăzi el a pledat vinovat pentru că a provocat moartea Marciei prin conducere periculoasă. Judecătorul a spus că băiatul va fi condamnat pe 1 decembrie, relatează Daily Mail.

Cuvintele înfiorătoare pe care le-a rostit poliției pot fi acum raportate pentru prima dată, deoarece s-a dezvăluit că tragedia s-a petrecut în timp ce femeia încerca să-l împiedice pe băiat să ia mașina. Adolescentul a mai spus „a fost un accident, vă jur”, într-o audiere anterioară.

Ce a spus băiatul după accidentul mortal

Poliția și paramedicii au fost chemați la un incident în fața casei pe pe 5 aprilie, dar ea a fost declarată moartă la fața locului. Familia ei a lansat o declarație după moartea ei, care spunea: „Marcia a fost o soție, mamă, bunica, soră și prietenă caldă, iubitoare și dedicată și un pilon al comunității ei”.

Pe acelaşi subiect

Când a apărut pentru prima dată în fața instanței în aprilie, procurorul a spus tribunalului că poliția de la fața locului a remarcat că băiatul a spus atunci: „Este moartă?”, „Se pare că am avut prima mea ucidere?” și „A fost un accident, vă jur”.

Soţul femeii, martor la scena de groază

„În jurul orei 19, în seara în cauză, acest inculpat este văzut pe camere încercând să ia mașina femeii. Marcia Grant încearcă să-l oprească mergând în spatele mașinii. Vehiculul este condus ușor neregulat în acest moment și se oprește. Femeia se poziţionează în spatele vehiculului. Maşina merge în spate, făcând-o să cadă pe spate și capul ei lovește solul. A fost prinsă sub vehicul, soțul ei a încercat să spargă geamul mașinii pentru a scoate inculpatul din mașină", conform Poliţiei.

Poliţia a spus că ea a fost declarată moartă la fața locului imediat după ora 19.30, de către paramedicii care au intervenit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Am comis prima mea crimă". Mărturia înfiorătoare a unui copil de 13 ani, după ce a omorât o bătrânică. S-a urcat la volanul maşinii ei şi a strivit-o, în UK