Antena Meniu Search
x

Foto "Nu voi ști niciodată dacă a auzit. A murit singură". Ultimele cuvinte rostite de o mamă în telefon, cu 60 de secunde înainte ca fiica ei să moară în accident

Sfâșietor. Ultimele cuvinte ale unei mame către fiica ei, cu doar 60 de secunde înainte să moară într-un accident teribil. Tânăra de 22 de ani nu a avut șansă la supraviețuire.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 14:04

Claudia Forden a murit într-un accident de mașină
Claudia Forden a murit într-un accident de mașină - Merseyside Police

Claudia Forden, în vârstă de 20 de ani, din UK, a murit într-un accident tragic, după ce mașina în care se afla pe locul pasagerului a pierdut contrul într-o curbă și s-a făcut praf într-un alt vehicul. Mama îndurerată a tinerei, Michelle Forden, a spus că a vorbit la telefon cu Claudia, dar semnalul era slab și a fost nevoită sp închidă apelul. 60 de secunde, atât a durat conversația lor și doar atât a mai avut Claudia până la moarte, potrivit Mirror

Semnalul se întrerupea. I-am spus că o iubim și am închis apelul, a povestit femeia. 

Apoi, i-a trimis un mesaj în care i-a scris „distrează-te și ai grijă”.

Declarațiile sfâșietoare ale familiei

Pe acelaşi subiect

Nu voi ști niciodată dacă ne-a auzit. Nu am mai apucat să o mai vedem după ce ne-am întors din vacanță. Nu am apucat să-mi iau rămas-bun. Ea a murit singură. Îi dădusem deja ultima îmbrățișare, nu i-aș fi dat niciodată drumul dacă aș fi știut”, a declarat, distrusă, mama fetei. 

Ziua în care Claudia a fost luată de la noi a început ca o zi însorită. Veneam acasă dintr-o vacanță și abia așteptam să vedem copiii”, a continuat femeia.

Claudia petrecuse seara precedentă nenorocirii acasă la prietena ei. Michelle a descris cum una dintre verișoarele Claudiei, care locuiește în apropierea locului în care s-a produs accidentul, a mers să vadă ce s-a întâmplat, după „două bubuituri îngrozitoare și un claxon care sună continuu”.  Tânărul de la volan a supraviețuit nenorocirii. A cerut chiar să participe la înmormântarea tinerei. 

„Știa că viteza lui a ucis-o. M-am gândit mult pentru că am vrut să cred că a fost un accident.Cum ai o asemenea desconsiderare totală față de viața fiicei mele? Nu te voi ierta niciodată.Ai ales să nu o protejezi. În schimb, ai ales să accelerezi într-o împlinire egoistă pentru a încânta. Ar trebui să fie aici cu noi și să trăiască viața pentru plin, dar nu este pentru că a făcut greșeala fatală de a avea încredere în iubitul prietenului ei. Claudia va avea întotdeauna 22 de ani. Ușa viitorului ei a fost închisă", a continuat femeia.

Nu am apucat niciodată să-mi iau rămas bun de la sora mea și asta este ceva cu care voi trăi tot restul vieții mele. Nu o voi vedea niciodată devenind mamă, mătușă sau soție. Acum am să înfrunt viața singur ca un singur copil. Nu voi ajunge niciodată să o îmbrățișez pe Claudia sau să-i spun că o iubesc din nou", a declarat fratele tinerei, Max.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu voi ști niciodată dacă a auzit. A murit singură". Ultimele cuvinte rostite de o mamă în telefon, cu 60 de secunde înainte ca fiica ei să moară în accident