Antena Meniu Search
x

Foto "Aș face din nou, pentru că o iubesc". A încercat să-și ucidă soția bolnavă de cancer în fază terminală, de față cu familia, în SUA. Voia să-i curme suferința

Un bărbat din SUA ar fi încercat să-și ucidă soția bolnavă de cancer în stadiu terminal în timp ce era în spital, în fața familiei ei pentru a-i „ușura suferința”. În fața autorităților, a declarat că „ar face-o din nou”, dacă ar avea ocazia. 

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 15:30

A încercat să-și ucidă soția bolnavă de cancer în fază terminală, de față cu familia, în SUA. Voia să-i curme suferința
A încercat să-și ucidă soția bolnavă de cancer în fază terminală, de față cu familia, în SUA. Voia să-i curme suferința - Facebook / GoFundMe

DeWayne McCulla, în vârstă de 45 de ani, a fost acuzat de tentativă de omor, după ce și-ar fi sufocat soția, Arenda Lee McCulla, care a fost diagnosticată cu cancer la sân, pe 20 decembrie 2021. În noaptea următoare, Arenda McCulla, în vârstă de 47 de ani, a murit în urma unei lupte lungi și dureroare cu boala, potrivit New York Post.

În noaptea presupusei tentative de omor, soțul ei „a sufocat victima în încercarea de a o ucide pentru a-i ușura suferința”, potrivit documentelor de acuzare ale autorităților. Potrivit documentelor, șase membri ai familiei au fost nevoiți să-l ia pe bărbat de pe soția sa aflată pe moarte, după ce au văzut-o gâfâind după aer. 

Bărbatul a spus că a făcut-o pentru că își iubea soția

Un ofițer de poliție La Verkin și-a amintit mărturia tulburătoare a lui DeWayne McCulla, în care a povestit cum a încercat să pună capăt vieții soției sale. 

Pe acelaşi subiect

„În timpul conversației cu DeWayne McCulla, el a recunoscut că și-a pus mâna peste gâtul victimei Arenda, în încercarea de a-i ușura suferința, deoarece aceasta era pe moarte de cancer și era în spital. El a spus că totul a fost oprit de membrii familiei care au observat ce făcea și l-au luat de pe ea”, a spus ofițerul, potrivit documentelor instanței. 

McCulla le-a spus ofițerilor care au răspuns că „ar face asta din nou pentru că își iubea soția”. Dacă va fi găsit vinovat de crimă de gradul I, bărbatul riscă între 15 ani și închisoare pe viață, conform legii statului. 

„Ea a fost prima mea iubire, prima mea prietenă și primul meu dușman. În tot acest proces, am încercat să găsesc cuvintele pentru ceva pierdut. Acele după-amiezi lungi din copilărie în care ne uitam la Golden Girls sub o pătură care au dispărut complet. Trebuia să-mi amintesc că nu era vorba despre mine în acest moment. Am ținut-o de mână în timp ce își lua ultima suflare. Te iubesc mamă", a declarat îndurerat fiul femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Aș face din nou, pentru că o iubesc". A încercat să-și ucidă soția bolnavă de cancer în fază terminală, de față cu familia, în SUA. Voia să-i curme suferința