Antena Meniu Search
x

Video Crimă în Aviaţiei, "cartierul bogaţilor" din Capitală. Doi prieteni s-au certat pe politică până la cuţite. Apoi, ucigaşul a târât cadavrul în stradă şi a sunat la 112

Crimă în zona de nord a Capitalei, în aşa-numitul cartier al bogaţilor. Un tânăr de 25 de ani a fost ucis de prietenul său, de aceeaşi vârstă. Cei doi s-ar fi luat la ceartă dintr-un motiv banal, pe teme politice, ar fi declarat ucigaşul la audieri. După ce şi-a omorât prietenul în bătaie în casă, individul l-a târât prin bloc şi l-a abandonat în stradă. Apoi a sunat la 112 şi a chemat poliţia.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.12.2023, 19:11

Vezi și

Crima a zguduit în zorii zilei un cartier scump şi liniştit al Capitalei, Aviaţiei. Tânărul de 25 de ani a fost găsit mort în faţa blocului. Scenele de groază s-au petrecut în apartamentul unei fete, iubita criminalui. Tânăra însă nu era acasă. Potrivit unor surse, a plecat la club şi şi-a lăsat prietenul în casă.

Crimă în Aviaţiei, Bucureşti. Şi-a ucis prietenul de la o ceartă pe politică

"Individul şi-a chemat un amic la el în vizită. Cei doi ar fi început la un moment dat să se şicaneze pe teme politice. Iar de la contră la contră până la omor n-a mai fost mult", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Nervos, cel mai probabil, că nu îi susţine părerile, ucigaşul şi-a atacat prietenul. Nu s-a oprit din ploaia de lovituri până nu l-a văzut că nu mai mişcă. După gestul extrem, călăul şi-a scos amicul din apartament şi l-a târât până în faţa blocului. Tot el a şi sunat la 112 şi a făcut mărturisit gestul extrem.

Pe acelaşi subiect

"În momentul în care medicii au ajuns la faţa locului, l-au găsit pe tânărul de 25 de ani fără suflare. Nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

Vecinii ar fi auzit o voce de femeie

Vecinii spun că din apartament s-au auzit ţipetele şi încăierarea. Şi ar fi auzit inclusiv vocea unei femei. "Am auzit nişte ţipete, ţipete groaznice. Şi mişcări multe, trăncăneli", povesteşte o vecină.

"Nici n-am putut să dormim. Gălăgie ce au făcut... S-au bătut. Am auzit scandal, ţipete. Pe ea o ştiu, e casa ei de la părinţi. Fata e de familie foarte bună. De vreo două luni s-a mutat aici", spune o vecină, filmată cu camera ascunsă.

De ce poliţiştii nu pot vedea imaginile de pe camere

Poliţiştii vor putea reface întreaga poveste a crimei, abia după ce reuşesc să pună mâna pe imaginile de pe camerele de supraveghere din bloc. Momentan, administratorul este plecat. "Sunt plecat din localitate de o săptămână, nu ştiu ce s-a întâmplat", a declarat administratorul blocului.

Aproape nouă ore au durat audierile. Pe lângă ucigaş, în faţa anchetatorilor au ajuns şi iubita şi părinţii fetei. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi riscă să stea în închisoare până la 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Crimă în Aviaţiei, "cartierul bogaţilor" din Capitală. Doi prieteni s-au certat pe politică până la cuţite. Apoi, ucigaşul a târât cadavrul în stradă şi a sunat la 112