Antena Meniu Search
x

Galerie foto Claudiu a fost ucis în plină stradă, cu o singură lovitură de cuţit. Decizia judecătorilor italieni, la câteva zile după crima oribilă din Mede

Unul a rămas după gratii, altul a fost trimis în arest la domiciliu, iar alți doi sunt liberi. Aceasta este decizia judecătorului de instrucție Pasquale Villani, cu privire la cei patru suspecți români de asasinarea băimăreanului Claudiu Dolha, săptămâna trecută, în orașul italian Mede.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.12.2023, 11:06

Doar Flavius Micu, în vârstă de 33 de ani, rămâne în închisoare. Potrivit publicației Il Giorno, el ar fi fost cel care, în noaptea de marți spre miercuri, l-ar fi înjunghiat în spate pe Claudiu, în urma unei altercații pe stradă, în via Fratelli Magnani, în apropierea Pieței Constituției și a gării. 

Pentru tânărul băimărean de 33 de ani, lovitura de cuțit a fost fatală.

Echipajele de urgență au sosit rapid la fața locului și au încercat să acorde primul ajutor victimei, însă efortul a fost în zadar, fiind declarat decesul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Crima oribilă din Mede, după amenințări la adresa soției unuia dintre atacatori

Imediat după atacul înfiorător, patru români au fost reținuți de carabinieri, dintre care doar unul a rămas la închisoare. Flavius Micu le-ar fi spus anchetatorilor că scandalul ar fi pornit după ce Dolha i-ar fi amenințat acestuia soția.

Pentru Cosmin Radu, 43 de ani, judecătorul a dispus măsura arestului la domiciliu, în timp ce Paul Reznives, 40 de ani, și Sorin Vinlea, 31 de ani, au fost eliberați. Investigațiile asupra crimei sunt, însă, departe de final. Imediat după atac, polițiștii au făcut verificări și în casa lui Flavius Micu, nu departe de locul unde a fost găsit mort Claudiu, suspectând că scandalul ar fi început acolo, continuând apoi în stradă. Aspect ce va trebui clarificat de investigațiile în curs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Claudiu a fost ucis în plină stradă, cu o singură lovitură de cuţit. Decizia judecătorilor italieni, la câteva zile după crima oribilă din Mede