Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul acuzat că a răpit o fetiţă care era în vacanţă cu părinţii a fost transportat la spital, după ce a fost bătut de ceilalţi deţinuţi, în Australia

O fetiţă din Australia a fost găsită în viaţă la 18 zile după ce a fost dată dispărută. Copila a fost răpită de un individ când era în vacanţă cu părinţii. Poliţiştii au condus o operaţiune de amploare pe tot continentul şi au pus la bătaie 1 milion de dolari recompensă pentru persoana care îi ajută. În urma unui pont, noaptea trecută, au găsit-o într-o casă aflată aproape de locuinţa familiei.

de Greta Gavrilă

la 03.11.2021, 21:28

Vezi și

Este finalul fericit pentru Cleo, fetiţa căutată de aproape trei săptămâni pe întreg continentul australian. Noaptea trecută, poliţiştii au spart uşa şi au intrat în casa unui suspect.  Într-una dintre camere au găsit copila în vârstă de 4 ani, în stare bună de sănătate şi fără să prezinte urme de violenţă. 

Cameron Blaine, detectiv: Am întrebat-o: "Cum te cheamă?" Nu mi-a răspuns, din nou. Aşa că am întrebat-o pentru a treia oară. Apoi s-a uitat la mine şi mi-a zis: "Numele meu este Cleo." 

Ulterior, părinţii au aflat vestea şi s-au grăbit către spital, acolo unde fiica lor a fost transportată preventiv, pentru analize medicale. 

Cameron Blaine, detectiv: Agentul care a ţinut legătura cu familia i-a sunat pe părinţii lui Cleo şi le-a spus: Avem pe cineva aici care vrea să vorbească cu voi. A fost un sentiment minunat că am putut face acel apel. 

Pe acelaşi subiect

Cleo nu a mai fost de găsit din 16 octombrie, când se afla în vacanţă cu părinţii într-o zonă de camping, la peste 70 de kilometri distanţă de casa din localitatea Carnarvon. Cazul ei a fost făcut imediat public iar de atunci voluntari şi poliţişti au căutat-o fără încetare pe tot continentul. 

Ellie Smith, mama lui Cleo: Dacă ştiţi ceva, orice, sunaţi la poliţie. Ne vrem fiica înapoi şi ea are nevoie de noi. 

Suspectul a fost transportat la spital, după ce a fost bătut de ceilalţi deţinuţi

Copila a fost supranumită Madeline McCann a Australiei, după fetiţa unui cuplu de britanici care a dispărut în Portugalia, în 2007, şi a cărei poveste nu a avut un final fericit. Poliţiştii i-au dat de urmă lui Cleo după ce au primit un pont anonim. Zilele trecute, vecinii au auzit plânsete de copil din casa suspectului, aflată la doar câteva minute distanţă de locuinţa familiei. 

Chris Dawson, comisar: Este un bărbat de 36 de ani din Carnarvon, dar nu vă pot spune mai multe. 

Vecin: Toată lumea cunoştea persoana care locuia acolo, dar nimeni nu se gândea că el a făcut asta. Suntem toţi şocaţi. Într-o zi, cred că luni, l-am văzut în Woolworths când cumpăra scutece. 

Individul a fost arestat noaptea trecută. La scurt timp, bărbatul a fost transportat la spital după ce a fost bătut de ceilalţi deţinuţi. Poliţia nu a precizat deocamdată motivul pentru care individul a răpit copila, însă consideră că este un miracol că a fost găsită în siguranţă. Potrivit criminaliştilor, şansele ca o persoană să fie găsită în viaţă după 72 de ore de la dispariţie sunt minime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Bărbatul acuzat că a răpit o fetiţă care era în vacanţă cu părinţii a fost transportat la spital, după ce a fost bătut de ceilalţi deţinuţi, în Australia