Antena Meniu Search
x

Galerie foto ”Ce ești tu, om sau diavol?” O femeie și-a înjunghiat până la moarte fosta iubită, care căzuse de la etajul 5 după o altercație, în Australia

Scene șocante s-au desfășurat în fața unui bloc de locuințe din Sydney, Australia, unde o femeie care a căzut de la un balcon aflat la etajul cinci a fost înjunghiată până la moarte de fosta iubită.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2021, 17:12

Anchetatorii spun că atacul brutal s-a petrecut în timp ce femeia zăcea pe trotuarul din fața blocului. Ar fi căzut de la balconul aflat la etajul cinci după o altercație cu fosta iubită. Atacatoarea a coborât din locuință imediat după incident să verifice dacă femeia mai trăiește și, pentru că încă respira, s-a întors în apartament de unde a luat un cuțit cu care a înjunghiat-o apoi de cel puțin 50 de ori.

Pentru crima oribilă petrecută în urmă cu aproximativ doi ani, atacatoarea, pe nume Zixi Wang, a primit o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin 19 ani. La acea vreme, judecătorul a spus că uciderea brutală a fost „deosebit de odioasă”, după ce instanței i s-au arătat imagini cu victima de 23 de ani.

Judecătorul de la Curtea Supremă din New South Wales, Robert Beech-Jones, a declarat că agresoarea a manifestat o „insensibilitate patologică” în timp ce i-a înjunghiat gâtul, trunchiul și partea superioară a brațelor victimei, după ce aceasta căzuse de la etajul cinci în urma unei lupte.

Victima a fost înjunghiată de cel puțin 50 de ori

Pe acelaşi subiect

Mama victimei i-a strigat în instanță tinerei ucigașe: ”Cum ai putut fi atât de nemiloasă? Ce naiba ești tu, om sau diavol?”

Acum, avocații lui Wang susțin că ea a făcut obiectul unei erori judiciare și cer eliberarea ei din închisoare mai devreme decât s-a stabilit inițial. Un raport al proeminentului psihiatru criminalist Dr. Richard Furst a făcut o legătură cauzală între tulburarea ei depresivă și atacul îngrozitor, relatează News.com.au.

Instanța a auzit anterior că victima a mers în apartamentul lui Wang pentru a-și ridica lucrurile, în urma rupturii relației lor de doi ani. Vecinii au spus că au auzit strigăte și obiecte sparte, înainte ca victima să cadă de la balcon.

”Ce ești tu, om sau diavol?” O femeie și-a înjunghiat până la moarte fosta iubită, care căzuse de la etajul 5 după o altercație, în Australia

Facebook/CCTV/NSW Police

Autoarea crimei speră la o pedeapsă mai blândă

Imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul sumbru în care trupul femeii lovește un gard înainte de a ateriza pe trotuar.

Wang va fi deportată în China când va fi eliberată. Curtea Supremă se va pronunța cu privire la recursul ei la o dată ulterioară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ”Ce ești tu, om sau diavol?” O femeie și-a înjunghiat până la moarte fosta iubită, care căzuse de la etajul 5 după o altercație, în Australia