Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei femei, păstrat în casă 6 săptămâni pentru că "sufletul nu a părăsit încă trupul". Cum au prins de veste vecinii familiei din UK

Viaţa în aparenţă liniştită dintr-un sat din Marea Britanie a fost dată peste cap în urma unei descoperiri bizare. În locuinţa unei familii a fost găsit trupul mumificat al fiicei decedate în urmă cu şase săptămâni. Rudele femeii i-au implorat pe poliţişti să nu mute cadavrul, pe motiv că sufletul acesteia "nu a părăsit încă trupul", povesteşte un vecin.

de Redactia Observator

la 11.11.2021 , 11:15

- Profimedia (scop ilustrativ)

Apar detalii înfiorătoare în cazul morţii unei femei din Marea Britanie. Rina Yasutake, o artistă talentată în vârstă de 49 de ani, a fost găsită fără viaţă, întinsă pe o saltea, în septembrie 2018. Trupul său neînsufleţit se afla deja într-o stare avansată de descompunere atunci când a fost descoperit de poliţişti. Autorităţile au fost alertate de localnici, care au sesizat un miros neobişnuit: un farmacist a observat că frații Rinei "miroseau a cadavre". Mama femeii, Michiko Yasutake (78 de ani), sora Yoshika Yasutake (55 de ani) și fratele Takahiro Yasutake (49 de ani) urmau să fie judecați anul acesta pentru împiedicarea nejustificată a înmormântării, relatează Mirror. Puşi în faţa acuzaţiilor, membrii familiei au pledat nevinovaţi, iar autorităţile judecătoreşti din York au închis marţi dosarul. 

Familia ar fi refuzat să îngroape cadavrul pentru că "sufletul nu părăsise încă trupul"

O vecină îşi aminteşte de zarva produsă în sat la venirea poliţiei. Familia fetei era devastată, "cu inima frântă", şi îi implora pe oamenii legii să nu mute cadavrul, povesteşte ea. "Am înţeles că au făcut acest lucru pentru că au crezut că sufletul fiicei nu părăsise încă trupul. Este un caz foarte trist şi mă simt îngrozitor pentru familie." Aceasta a precizat că rudele femeii erau mai retrase, dar demne şi civilizate. "Mi-aş dori doar ca mai mulți oameni să fie la fel de tăcuți și liniştiţi ca ei". O altă localnică spune că nimeni nu-i cunoştea în sat. În timp ce majoritatea oamenilor se salutau pe stradă, ei nu i-au vorbit niciodată, nu i-au aruncat nici măcar o privire, afirmă femeia. A adăugat că s-a simţit "teribil de tristă" când a aflat de moartea femeii, iar ulterior decesului i-a văzut pe membrii familiei tot mai puţin.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Mapamond » Cadavrul unei femei, păstrat în casă 6 săptămâni pentru că "sufletul nu a părăsit încă trupul". Cum au prins de veste vecinii familiei din UK