Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei fetițe de 1 an, descoperit într-o clădire abandonată din SUA, ascuns într-un sertar. Mama copilei și iubitul ei, acuzați de crimă

Caz șocant în Indiana, SUA! Trupul unei fetițe de 1 an a fost găsit în stare de descompunere, ascuns într-un sertar, într-o clădire abandonată. Mama micuței și concubinul acesteia au fost acuzați de uciderea copilei.

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 14:13

Cadavrul unei fetițe de 1 an, descoperit într-o clădire abandonată din SUA, ascuns într-un sertar. Mama copilei și iubitul ei, acuzați de crimă
Cadavrul unei fetițe de 1 an, descoperit într-o clădire abandonată din SUA, ascuns într-un sertar. Mama copilei și iubitul ei, acuzați de crimă - Arapahoe County Sheriff's Office / Facebook

Cadavrul fetițe pe nume Oaklee Snow, în vârstă de 1 an, a fost găsit în Morgan County, Indiana, după ce a fost dată dispărută din Oklahoma în luna ianuarie. Mama fetei, Madison Marshall, și iubitul său, Roan Waters, sunt acuzați că au ucis-o pe cea mică, potrivit Mirror.

Anchetatorii nu au dezvăluit încă detalii despre modul în care a murit fetița. Madison, femeia care trebuia să o protejeze toată viața pe cea mică, a recunoscut că și-a ucis fiica apoi i-a dus trupul neînsuflețit în comitatul Morgan, în luna februarie.

Cadavrul lui Oaklee a fost găsit pe 21 aprilie, punând capăt unei căutări de mare amploare, care s-a desfășurat la nivel național. Copila a fost luat[ pentru prima dată din casa tatălui ei fără acordul acestuia în luna ianuarie. Tatăl fetei a dat-o apoi dispărută. El a declarat că fosta sa soție și iubitul ei, Roan, au luat-o și ar fi plecat spre Indianapolis.

Ucisă de propria mamă și abandonată într-o casă

Pe acelaşi subiect

Roan Waters a fost arestat în Colorado. Femeia a reușit să scape, însă a fost prinsă în Carolina de Nord.

 „Ca părinți, avem datoria de a ne proteja copiii. Nu numai că acești doi indivizi nu și-au îndeplinit această responsabilitate, dar acuzațiile indică faptul că Oaklee a suferit o moarte îngrozitoare și un abandon care a diminuat demnitatea pe care o merită orice copil. Vreau să mulțumesc procurorilor noștri care au lucrat neîncetat pentru a localiza acest copil și a căuta dreptate în numele ei”, a declarat un oficial al autorităților.

Cuplul ar fi stat într-o casă din din Indianapolis de la sfârșitul lunii ianuarie până în februarie, după ce au dispărut împreună cu cea mică. Un vecin a spus poliției că i-au văzut pe cei doi părăsind locuința cu „ceea ce părea un copil înfășurat într-o pătură”, au dezvăluit documentele. Martorul a spus că copilul nu părea să se miște, să vorbească sau să plângă.

Anchetatorii au spus anterior că au crezut că fata era probabil moartă, iar cuplul a aruncat ulterior cadavrul ei undeva în Indiana. Trupul copilei era într-o stare avansată de descompunere, dar păreau a fi o fetiță cu părul blond.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Cadavrul unei fetițe de 1 an, descoperit într-o clădire abandonată din SUA, ascuns într-un sertar. Mama copilei și iubitul ei, acuzați de crimă