Antena Meniu Search
x

Video Ipoteza şocantă a vecinilor femeii care fura câini, îi chinuia şi îi îngropa în spatele blocului din Sectorul 6. Anchetă printre munţi de gunoaie: "Miroase a cadavru"

Scene înfiorătoare într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei! O femeie în vârstă de 50 de ani lua câini de pe stradă, apoi îi închidea în locuinţă, printre gunoaie, fără să le dea apă sau mâncare. Patru maidanezi au murit în apartament, iar alţi patru erau doar piele şi os. Mirosul insuportabil i-a alarmat pe vecinii care au sunat la 112.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 17.06.2023, 19:17

Vezi și

Imaginile au fost filmate miercuri, în curtea unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie sapă o groapă în spatele clădirii în care locuieşte. Vecinii sunt pur şi simplu înmărmuriţi când află că urma să ascundă acolo patru câini, pe care i-a ţinut în apartament până când au murit.

Apartamentul din Bucureşti în care zeci de câini şi-au găsit sfârşitul

"A fost văzută când săpa această groapă, a fost văzută când număra dacă au loc cei patru câini", spune Mihaela Cocoş, preşedinte asociaţia de proprietari. "Serviciul pentru Protecţia Animalelor din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la moartea prin violenţă a unor animale", a declarat Ramona Alexandru, Serviciul pentru Protecția Animalelor DGPMB. 

Cadavrele au fost descoperite de către polițiști la două blocuri distanță, acolo unde i-a condus femeia. Aceasta nu a dorit să îi lase însă şi în apartamentul ei, aşa că autorităţile au cerut un mandat de percheziţie şi apoi au acţionat. În locuinţă, agenţii şi inspectorii de la Protecţia Animalelor au găsit alţi patru câini, într-o stare deplorabilă. 

Pe acelaşi subiect

De 7 ani, femeia fura câini de pe stradă

"Vecinii spun că femeia aduna câini de pe stradă încă de acum şapte ani. Îi aducea în apartamentul ei de la parterul acestui bloc, unde îi ţinea închiși şi fără apă sau mâncare", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Vecinii au o ipoteză şocantă. "Îi fura de pe stradă, îi ţinea, îi înmulţea şi încerca să îi vândă. Care cumpăra, îi cumpăra, care nu, aici au ajuns. Au murit subnutriţi, bătuţi, maltrataţi, chinuiţi", spune Mihaela Cocoş, preşedinte asociaţia de proprietari. "Au fost trimise probe, cadavrele animalelor către Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală pentru a se stabili cauza morţii", adaugă Ramona Alexandru, Serviciul pentru Protecția Animalelor DGPMB. 

Locuinţa era plină ochi de gunoaie. "Miroase a cadavru pe scara blocului"

Locuinţa era plină ochi şi de gunoaie. Întrebat ce se afla în acel apartament, un bărbat răspunde: "Tot felul de gunoaie, nu am văzut în viaţa mea. E prima dată când vad să ţii aşa ceva în casă, e şi în Bucureşti. Cred că (n.r. a dormit) în picioare, că nu avea unde, erau până sus aşa (n.r. gunoaiele)". "Ne-am umplut de pureci, de gândaci, ploşniţe", zice altcineva. "Mirosul este infect, noi ne chinuim de ani de zile cu acest miros. Miroase a cadavru pe scara blocului", mai spune Mihaela Cocoş, preşedinte asociaţia de proprietari.

Poliţiştii au căutat probe prin munţii de deşeuri. Nu mai puţin de trei autospeciale de gunoi au încărcat cu mizeria din apartament. Dacă se dovedeşte că femeia a omorât câinii, riscă până la şapte ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Ipoteza şocantă a vecinilor femeii care fura câini, îi chinuia şi îi îngropa în spatele blocului din Sectorul 6. Anchetă printre munţi de gunoaie: "Miroase a cadavru"