Antena Meniu Search
x

Video Fratele vitreg al Anei, copila găsită moartă în canapea, cere ca mama fetei să fie inculpată în dosar. Crede că femeia ar fi ştiut de crimă

Polițiștii de la omoruri au continuat audierile în cazul fetiței de 12 ani pe care au găsit-o fără suflare, ascunsă în lada patului, într-un apartament din Berceni. Fratele copilei a venit în fața anchetatorilor pentru a arăta, încă o dată, cu degetul spre mama fetei. Între timp, autoritățile din România se chinuie să îl aducă pe presupusul criminal în țară din Olanda.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.06.2023, 19:57

Vezi și

A trecut o săptămână de când pe numele lui Marcel Șerbuc a fost emis un mandat european de arestare și bărbatul încă nu a ajuns în fața anchetatorilor români. El a fost încătușat sâmbătă în Olanda, iar in urmă cu două seri, magistraţii din Amsterdam au validat mandatul emis pe numele lui şi au 90 de zile timp la dispoziție să decidă extrădarea lui.

La prima înfăţişare în faţa magistraţilor olandezi, Marcel Şerbuc a refuzat procedura simplă de extrădare, dar și să coopereze cu polițiștii români. Cu toate astea, anchetatorii români sunt convinşi că totul se va rezolva în mai puțin de două săptămâni.

Între timp, polițiștii de la omoruri au continuat audierile în cazul fetiței de 12 ani ucise în apartamentul din Berceni. Fratele vitreg al victimei a fost audiat astăzi şi cere ca mama fetei să fie inculpată în dosar pentru că, în opinia lui, femeia ar fi ştiut de crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fratele vitreg al Anei, copila găsită moartă în canapea, cere ca mama fetei să fie inculpată în dosar. Crede că femeia ar fi ştiut de crimă